Ahojte, poďte sa podeliť o svojich pôrodoch a tak isto v akom tyždni ste porodili🤗
Obidva pôrody v 39.tyzdni.Prvy trval 3 hod,druhý 24 hod.Bolo to krásne,bol to zážitok ale stacilo
rodila som v r.2018, porod to bol celkovo tazky, voda mi praskla o 7 rano (presne na minutu 😀 ) a porodila som o 22 vecer. hovori sa, ze zena zabudne na tu bolest postupom casu, ale ja teda nezabudnem asi nikdy. 😉 a caka ma to znovu v marci, takze samozrejme mi idu myslienky uz aj tymto smerom.
V 42.tt a v 43.tt, oba vyvolavane, oba extremne rychle, som rada, ze tuto etapu zivota mam za sebou
41tt+3d, pôrod od začiatku kontrakcií trval presne 16 hod., no ešte v ten deň som povedala, že toto kľudne ešte raz absolvujem😉 (no už to nevyšlo)
presne na deň, druhý o deň skôr, potom v 41 tt a ďalší v 39 tt
Predčasný pôrod v 32tt. Každý bol prekvapený, nikto nečakal, že budem rodiť. Ráno v nemocnici mi povedali, že poobede asi pôjdem domov. O pol 12 mi povedali, mamicka ideme rodiť. Asi 20x som im povedala, že ešte nie veď som len v 32tyzdni. Povedali, ak chcete živé a zdravé dieťatko musíme urobiť sekciu. Synček je vďakabohu zdravý 💙
1. 4dni po termine, najintenzivnejsi
2. 1den pred terminom, rychlejsi
3. V den terminu, pohodovy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@michaela010101001 prvý porod 40+4, dlhy, tazky, oxitocin, 12 hodin na sále, neporodila som placentu, takže pod narkozu na čistenie, potom som krvacala, dostala som 2 konzervy krvi.
Druhy 31+6, predcasna sekcia kvoli abrupcii placenty, ktora aj tak bola vcestna, takže sekcia bola jasná. Syn zdravý a šikovný. 4 dni na jiske.