Ahojte baby , tie ktoré ste mali hamiltona kedy ste porodili ďakujem
@sandrika1986 no ja tiež som 3 rodička a dnes mi to spravili tak ja len tak čakám že kedy môže sa niečo spustiť 😁 ďakujem
Po Hamiltonovi by ti nemalo dlho trvat. Nemam osobnu skusenost ale
V nedeľu v noci spravil a dcérka sa mi narodila z utorka na stredu v noci 🙂
Vo stvrtok urobili,v sobotu v noci odtiekla voda,v nedelu poobede sa mala narodila 🙂
Mne sa po prvom Hamiltonovi porod nerozbehol, po druhom o 48h uz ano 😊
Mne spravili Hamiltona v utorok doobeda a v stredu na obed som prisla do porodnice a zachvilu bol syncek na svete.
Ja som mala stastie na velmi rychle porody pri 4 tehotenstvach.
mne po hamiltonovi cca do troch hodin
@barbora_3008 o 10 na poradni spravil, o 17.35 bola mala vonku
Och baby hádam začne sa niečo diať 🙈 o 16:00 mi spravila a nič zatiaľ 🤣
@barbora_3008 cca 4-5hodin.
@barbora_3008 do 24 hodin som porodila, prvych 7cm som ani nevedela ze sa otvaram a od prvych bolesti som porodila do 2 hodin, velmi rychle a intenzivne to bolo ☺️
@whatever1 ano? Čiže môže to aj v noci prísť ? 🙈 Vodu mi nechceli ešte prepichnut že uvidí sa či pomôže toto ach jaaaaj ale zatiaľ nič ani bolesti
@barbora_3008 za 15min, ale mne museli aj uvolniť pôrodné cesty, bol trošku krížom. 🙂
a pri staršom do hodinky
Mne urobila dr hmat v utorok a porodila som v nedeľu 🙂
@barbora_3008 držím palce nech to dobre dopadne✊😃
Už? 🙂
@zdencaaaa ešte nič ani bolesti neprišli len taky výtok mám akoby mi končili krámy 🙈 a nič sa nedeje
@whatever1 ďakujem pekne 😊 ale nič sa nedeje 🤔
@barbora_3008 aha tak asi nezafungoval, mne začali bolesti pár minút po...
@barbora_3008 skús večer teplú sprchu .. hlavne po brušku.. mne to pomohlo rozbehnúť pôrod... 🤔🤔
@barbora_3008 to som mala aj bola to odchádzajúca hlienova zatka 🙂
@barbora_3008 drzim palce. orajem krasny porod a potom sa pridi pochvalit drobcom
@juliet86 určite napíšem 😍😊 sama som zvedavá kedy to príde ja už sa aj teším na pôrod vobec sa nebojím ♥️ a ďakujem
@barbora_3008 mne ta zatka odchádzala 2 dni tiez vela a v den pôrodu len vypadli dve brutálne velke hrce a hned kontrakcie kazdych 30minut..do 5 hodin som potom porodila.. Držím pasticky a tesim sa na foto drobčeka 🙂
@julia204 si ma aj potešila že môže odchádzať zátka aj dlhšie 😊 ale dúfam že pomaly to rozbieha sa , napíšem potom 😍
@barbora_3008 mne spravili Hamiltona a do pár hodín bol maly na svete, ale robili mi to na dva krát, prvý nepomohol, len som začala krvácať a nič a druhy krát mi naskočili kontrakcie okamžite a hneď asi v minútových intervaloch, tak som si pár hodín takto “užívala”, potom prišla moja dr o 7mej ráno, pozrela ma a že super, už si dostatočne otvorená a pustila mi cievkou moc, pichli oxytocín, asi pol hodinu nato epidural a o 10:10 sa maly narodil, a i keď to bolo dozadu pomaly 10 rokov, tak si pamatam, že to bola hrozná bolesť, keď mi to dr spravil
@barbora_3008 ešte som zabudla dodať, že mi prepichla plodovu vodu, a vtedy začala asi najväčšia bolesť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, mne robili Hamiltona pri 3 tehotenstvach, ked som prenasala.
Prenasala som tyzden az dva tyzdne.
Ked mi ho spravili som porodila o par hodin, maximalne do dalsieho dna.