Ahojte baby,neviem ci tu je taka diskusia ale dost ma to zaujima...ja som prave mesiac po porode a aj by som uz chcela ale zase mam strach co ked sa tam dole nieco pokazi...rodila som prirodzene a mala som alebo mam ani neviem 4 stichy..a neviem ci je to vhodne alebo mam cakat este aspon tie 2 tyzdne do konca sestonedelia...preto ma zaujima ako ste to zvladali vy?a este otazka - bolelo to? dakujem moc 🙂
vyhladavac mozes samozrejme pouzivat aj pri hladani ostatnych tem. Usetris tym cas adminom za mazanie duplicitnych tem.
My sme prvykrat po porode sexovali asi po 4 tyzdni a nebolelo to, snad trosicku pichalo tak zvlastne, ale nebolelo to , najviac mi na tom snad vadili moje nadbytocne kila a ochabnute brucho 😀
Po prvom tehu po 2 mesiacoch kvôli zdravotným problémom, inak by bol hned po 6to nedeli, pri druhom pôrode hned po šestonedeli, ja som bola pri oboch bez zranení
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
stačí zadať "sex po pôrode" do vyhladávača: https://www.modrykonik.sk/forum/porod/kedy-ste-mali-prvy-sex-po-porode/