ahojte chcem sa spytat kolko ste cakali na prvy sex...cele tehu sme mat nemohli a ani mi to nechybalo ale teraz mam neuveritelnu chut...som po porode 3 tyzdne. ja viem je to dost skoro ale uz davno nespinim a citim sa tam dole uplne super nakolko som mala len jeden stich a ten je daaavno prec..dakujem vam za odpovede...
@zuza1231 sestonedelie na den a hodinu 😀 a bol a stale aj je lepsi ako pred porodom 😉
nie som lekar,ale myslim,ze 3 tyzdne je malo.v obdobi po porode sme nachylne na infekcie,zapaly.
My sme skúsili po šestonedelí, tiež som už bola nadržaná ako ... ale nešlo to ☹ veľmi ma to bolelo, bola som z toho taká smutná a flustrovaná ... ja som mala tiež len 1 štich a nemyslela som si, že to nepôjde, skôr som si myslela, že ho nebudem ani cítiť ... potom sme to skúšali s lubrigačným pomaličky ale asi až na 3 krát to vyšlo a teraz to je už super 🙂 ako vravia baby lepšie ako pred 🙂 🙂
Ja som mala tych stehov viac, takze sme cakali presne na koniec sestonedelia. Presne v ten den som aj isla na kontrolu,ci je vsetko ok. Chcela som mat istotu. Ale ak sa citis ok a mala si len jeden steh, tak si myslim, ze nemusis cakat. 🙂
od tretorodicky dost nezvycajna otazka....vsetko co sa tyka tvojho vlastneho tela by si ty mala vediet najlepsie na co si pripravena a na co nie.....podstatu,ze je to este skoro si jasne napisala.....vsetko ostatne je uz len subjektivne.
Po 2. a 3. porode nieco cez 3 tyzdne, po 1.porode si uz nepamatam
Se mnou pred 24ma lety rodila kraaaaaaaaaaaaaasnaaaaaaaaaaa cikanecka...po porodu utekla z porodnice, ze pry kdyby nemela sex jeste tu noc po porodu, byla by pry neplodna 😎
Ja som mala dosť stehov, ale po dvoch týždňoch som bola zahojená. Prvý sex bol 5 týždňov po pôrode a bolo to také "kostrbaté", ale nebolelo to. Len my sme sa pri to cítili ako puberťáci, čo nevedia ako na to, aj sme sa báli 😀
ja som mala sekciu a po troch týždňoch, všetko bolo ok 🙂 myslím si ale,že je to individálne ...
Po prvom po sekcii po 6týždňoch bo som krvácala tak dlho po druhej sekcii cca 2 a pol týždňa ale používali sme kondom
ja som mala tiez sekciu ..a hned po sestonedeli 🙂
my po 4 mesiacoch, priateľ sa bál že mi ublíži 😉
Po pôrod by si mala čakať na prvé vysetrenie po sestonedeli.mňa sa pri nom dr.pýtal.ci som uz mala sex,povedala som mu zenie ze som počula ze sa ma čakať na vyšetrenie a povedal že áno ma sa čakať ale väčšina žien to ignoruje,je to na tebe ci dáš na radu dr alebo žien tu....je jedno ci bol pôrod normálny alebo sekciou
Pri prvej dcere 3t po porode, pri druhej po 6tich tyznoch. nie kvoli cestonedeliu, tak to vyslo. mladsia dcera bola o pol kila vacsia 🙂
deň pred dovršenim tretieho týždňa. S kondómom.
po šestonedelí
my sme na to po oboch porodoch skocili po mesiaci 🙂 myslim, ze ked sa citis dobre, nie je problem, ale pre istotku nech si muzik da kondom, predsa len to este nie je uplne zahojene, tak nech sa vyhnes infekcii 😉
Po prvom tehotenstve hneď po šestonedelí....bolesť jak sviňa 🙂 Ešte teraz ma mrazí, keď si na to spomeniem....Po druhom tehu som sa tak bála tej bolesti, že som nabrala odvahu po asi 4 mesiacoch....ale hlavne som bola taká unavená a zničená a proste hotová z 2ročnej dcérky a novorodenca, že som na sex skôr ani pravdu povediac nepomyslela. A našťastie mám veľmi pozorného a tolerantného manžela, takže ma nesúril. No bola to pohodička, tak som potom aj manželovi vravela, že keby som vedela, že to bolieť tentoraz už nebude, tak určite by sme sa milovali aj skôr.
3 týždeň po pôrode a bolo super 😉
po sestonedeli
ide o to ze sa ti zavinuje maternica a preto by si nemala mat sex skor ako po sestonedeli...
nie je dobre ked mas stahy maternice ktore vznikaju pri orgazme , ja by som pockala...
Po 3t.už som nešpinila a mala veľkú chuť.Priateľ bol opatrný,šiel na mňa pomaly,ale s kondómom,a všetko v poriadku,lepšie ako pred pôrodom.
po 4t - bol valentín 😀 😀 😀
ešte nie, je to už 8 mesiacov.
Po 6.tyzdnoch pri obidvoch detoch 😉
ja som cakala po prvom tych 6 tyzdnov,ze co povie Dr po kontrole a on ma normalne zdrbal,ze naco cakame,ze sme to uz davno mali "rozchodit" 😀
My sme tiež celé tehu nemohli a potom po pôrode po ôsmych týždňoch. Po troch sa mi to zdá trochu skoro, maternica ešte nemusí byť dobre zhojená a v tom prípade hrozí infekcia - vraj. Aspoň nám to tak prízvukovali...ale keď tu pozerám ,že niektorých sa lekár pýta na čo tak dlho čakali, tak neviem - asi má na to každý svoj názor. Ale ja by som radšej ešte počkala - veď pomaznať sa môžete 😉
No my sme nevydržali ani 3 týždne 😀 (prirodzený pôrod bez šitia) Ak sa cítiš dobre a fit, nemáš žiadny problém... prečo nie 😉 1.x treba ísť nato pomaly a opatrne ale potom tu už je ok.
niečo po 8 týždnoch od pôrodu dovtedy som sa na to nejak necítila
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ked sa cítis ok, tak do toho...osobne si myslím, že by sa malo dodržať šestonedelie, hlavne kvôli tomu, aby nevznikli infekcie