Kedy ste dostali prvú menštruáciu po pôrode?

tehulka_mk
17. sep 2012

Žienky,kojím svoje dieťaťko už tri mesiace presne,a dnes som začala špiniť,je možné,že je to menštruácia?Nedokrmujem ničím,malý prospieva veľmi dobre,má už 8,5 kg na tri mesiace,ktoré mal včera,ale žila som v tom,že keď žena plne kojí,tak tak skoro mrchu nedostane.Kedy sa dostavila vám prvá mrška,samozrejme iba tie maminky píšte,ktoré ste plne kojili.Ďakujem.

mirka_aa
17. sep 2012

ja som plne kojila,a dostala som ked dcerka mala 3mesiace...ale som pocula aj take ze ked zena aj ked plne koji ma medzi kojeniami niekedy dlhsiu pauzu ako 6hodin,tak dostane..a ja som mala take dlhsie pauzi v noci...ci koki,ale 3mesiace a 8,5kg ta to dost :P moja ma 4 a pol mesiaca a ma nieco cez 7kg

zuzu188
17. sep 2012

ja som dostala cca 2 týždne po 600 nedelí a tiež som plne kojila

jankavrutky
17. sep 2012

ja presne na siesty tyzden po porode

tatiana1985
17. sep 2012

ja som kojila celych 6mesiacov a menstr.som dostala ked mala malinka 9mesiacov 🙂 🙂

zonjushe
17. sep 2012

5 mesiacov po porode a zatial nic..samozrejme plne dojcim..

ladyka8
17. sep 2012

moja malá má 8 mesiacov, tiež ju kojím a doteraz som menzes nemala. wow, ak sa smiem opýtať, koľko vážilo tvoje bábo keď sa narodilo? moja má 8 mesiacov a váži 8,5 kg a to je teda riadna buchta 🙂

janka3a
4. okt 2012

Ahoj...pne som kojila prve mimo...a teraz aj to druhe....je mesiac a dva tyzdne na svete a uz mame prve rande sa sebou....

euka210
4. okt 2012

ja takmer po 8m . Istu vec tam hra aj genetika, skus sa opytat mamy ako to bolo u nej.

strihalka
4. okt 2012

cca pred 5dnami 😀, presne 30dni potom, co jsem prestala kojit

anareei
25. jan 2014

no tak ja prave dnes necelych 6tyzdnov po porode...rodila som sekciou predcasne v 31tt,dcerku mame este v nemocnici,chodim za nou a nosim jej mliecko...Teda zeny co ste menzes dostali po niekolkych mesiacoch...zavidim vam,aj ked z pohladu antikoncepcie to budem mat asi jednoduchsie ked budem poznat cyklus🙂

lucinocka
25. jan 2014

po 6 tyzdnoch a v tom case som este plne kojila

messi0309
25. jan 2014

Ja som plne kojila 4mesiace,potom sme na noc dokrmovali a hneď ako som prestala pravidelne kojiť som dostala moju prvú popôrodnú cca 6mesiacov po pôrode. 🙂

nanku
25. jan 2014

okolo 15 mesiacov od 1 a aj 2 porodu 🙂 🙂 🙂 teraz mam 7 mesiac od porodu a tiez stale nic 🙂 🙂 🙂 asi preto tak neskoro, lebo som nepretrzite kojila

millatina
25. jan 2014

Asi 4 mesiace po pôrode a odvtedy normálne pravidelnú každý mesiac a malého som plne kojila.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre