Ch cela by som sa opytat mile mamicky ja kojim uz vyse 5 mesiaca a stale nic pricom moje vsetky kamosky dostali uz po 3 mesiaci mrchu 😲 ,,,lebo ja napriklad mrcchu nemam , ale mam normalne bolesti a tak jak pri cykle ,,je to ok ? Ďakujem za odpovede 🙂
Ked mala Vikinka 8 mesiacov. Stale kojim. Mierne bolesti som zacala mat aj ja asi mesiac dva predtym ako sa mrcha vratila.
Po 3 mesiacoch. A stále kojim.
Nikolka,na tvojom mieste by som sa vôbec nebála,ale naopak.............bola šťastná a užívala si to ! 😎
Je to v poriadku 😉
Pri prvom synovi hned po sestonedeli. Teraz uvidime. Bud rada ze mrcha nechodi. Niektore baby ju nemaju po cely cas co koja.
ja som ju dostala hned, ako som prestala kojit.
Ja som mala pokoj od menzesu úplne 8 mesiacov po pôrode popri kojení a potom sa to každý mesiac rozbiehalo po troške. Prvý mesiac len špinenie, druhý už bolo aj trošku krvy a potom normálne. Najhorši bol asi 4tý-to bol extrém. Lialo sa zo mňa ako z krhli 5 dní.... A kojila som skoro do 14tich mesiacov
po siestich mesiacoch a kojila som 11
po dokojení 1mesiac, celkovo to bolo 8 mesiacov od pôrodu
pri synovi som dostala menzes hned po sestonedeli kojeni nebol a pri dcere ktora bola kojena tak viac ako rok a pol potom som mala normal menezes a uz mame tretie zlatičko doma a to menzes ešte uvidim ako bude 🙂
ja som vobec nekojila a dostala som az po 8mesiacoch
ja kojim stale a dostala som pol roka po porode
Ja som dostala mens. az teraz v januari,skoro dva roky po porode...Mala je este ties kojena a mens. uz mam zase pravidelnu.Lekar mi hovoril ze väcsinou sa do roka dostavi,takze sa neboj 😉
ja som dostala po 9mes.
ja este kojim a menstruaciu som dostala hned po sestonedeli ked mi skoncili ocistky do tyzdna, o mesiac znova a teraz som mala len take spinenie jeden den, inac ich uz nemam. Berem 2mesiace od porodu antikoncepciu azaliu
ja som dostala tak ako ty môj maly bude mat dva roky a ešte ho kojím
ja som dostala rok po narodeni maleho,kojila som 18 mesiacov. 😉
ja mam 8,5 mesacne dieta ktore stale kojim a mrchu nemam a uzivam si to 😀 ale pocitujem bolesti ako pred menzesom asi 2 mesiace.. 😒
ahoj,je to uplne ok, mala som tiez bolesti niekedy.Dostala som to az po 18 mesiacoch, a stale este kojim.
je to uplne v pohode,
ja som dostala mrchu niekedy az koncom 9mesiaca - zaciatkom 10 mesiaca po porode, dcerku kojim dodnes (ma 18mesiac.)
Bolo to super, ziadne starosti so sebou navyse.
keď mala malá 7 mesiačikov
Dcéra má 13 mesiacov, stále dojčím a mrchu nemám. Tak si to užívam.. 😉
Ja kojím 9 mesiacov a mršku našťastie nemám 🙂 🙂 🙂
Ja som dostala asi po pol roku ale odvtedy malej až tak moc "nešmakovalo" vtedy je mliečko ževraj hnusnejšie. Ale kojila som do roka. Užívaj si bez mrchy a nesťažuj sa. 😀 😎 😉
Menzes som dostala po prvom tehu po 10 mesiacoch, pocas kojenia a pri druhom synovi tiez po 10 mesiacoch a to som MM odsavala od jeho narodenia.
ja som dostala mrchu po mesiaci 😒 aj pri prvom aj pri druhom dieťati syna som kojila 6 mesiacou a dceru 5 mesiacou ked som mala mrchu mlieko jej vobec nechutilo asi malo inu chuť 😕
po 10 mesiacoch, priblizne 2 tyzdne potom, ako sa na kojenie zacala budit az nadranom...
počas kojenia, po 5-9 mes.
kojím , malá má 7 mesiacov /práve dnes/ a zatiaľ som nedostala. Dúfam, že je to len preto, že stále kojím a nie preto, že by som bola znova tehotná... 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nikolka2 ja nemam mrchu uz viac ako 2,5 roka
hned po otehotneni mi prestala a kedze som kojila syna uz ked som bola tehotna s dcerkou vobec som menstruaciu nedostala teraz uz kojim skoro 5 mesiacov a stale nic