Kedy ste dostali prvú menštruáciu po pôrode?

nikolka2
29. júl 2010

Ch cela by som sa opytat mile mamicky ja kojim uz vyse 5 mesiaca a stale nic pricom moje vsetky kamosky dostali uz po 3 mesiaci mrchu 😲 ,,,lebo ja napriklad mrcchu nemam , ale mam normalne bolesti a tak jak pri cykle ,,je to ok ? Ďakujem za odpovede 🙂

annie13
29. júl 2010

@nikolka2 ja nemam mrchu uz viac ako 2,5 roka
hned po otehotneni mi prestala a kedze som kojila syna uz ked som bola tehotna s dcerkou vobec som menstruaciu nedostala teraz uz kojim skoro 5 mesiacov a stale nic

mirka907
29. júl 2010

Ked mala Vikinka 8 mesiacov. Stale kojim. Mierne bolesti som zacala mat aj ja asi mesiac dva predtym ako sa mrcha vratila.

myzma
29. júl 2010

@nikolka2 ahoj, stale kojim, no m som dostala uz 4. mesiac po porode, sice nepravidelna, vselijaka, ale je spät 😠

cikyta
29. júl 2010

Po 3 mesiacoch. A stále kojim.
Nikolka,na tvojom mieste by som sa vôbec nebála,ale naopak.............bola šťastná a užívala si to ! 😎
Je to v poriadku 😉

katy1979
29. júl 2010

Pri prvom synovi hned po sestonedeli. Teraz uvidime. Bud rada ze mrcha nechodi. Niektore baby ju nemaju po cely cas co koja.

berus222
29. júl 2010

ja som ju dostala hned, ako som prestala kojit.

sssimi
29. júl 2010

Ja som mala pokoj od menzesu úplne 8 mesiacov po pôrode popri kojení a potom sa to každý mesiac rozbiehalo po troške. Prvý mesiac len špinenie, druhý už bolo aj trošku krvy a potom normálne. Najhorši bol asi 4tý-to bol extrém. Lialo sa zo mňa ako z krhli 5 dní.... A kojila som skoro do 14tich mesiacov

janka_pn
29. júl 2010

po siestich mesiacoch a kojila som 11

burina111
29. júl 2010

po dokojení 1mesiac, celkovo to bolo 8 mesiacov od pôrodu

kibuk
29. júl 2010

pri synovi som dostala menzes hned po sestonedeli kojeni nebol a pri dcere ktora bola kojena tak viac ako rok a pol potom som mala normal menezes a uz mame tretie zlatičko doma a to menzes ešte uvidim ako bude 🙂

lenka1smejka
29. júl 2010

ja som vobec nekojila a dostala som az po 8mesiacoch

sorciera24
29. júl 2010

ja kojim stale a dostala som pol roka po porode

sonicka25
29. júl 2010

Ja som dostala mens. az teraz v januari,skoro dva roky po porode...Mala je este ties kojena a mens. uz mam zase pravidelnu.Lekar mi hovoril ze väcsinou sa do roka dostavi,takze sa neboj 😉

katarina822
29. júl 2010

ja som dostala po 9mes.

brumka
29. júl 2010

ja este kojim a menstruaciu som dostala hned po sestonedeli ked mi skoncili ocistky do tyzdna, o mesiac znova a teraz som mala len take spinenie jeden den, inac ich uz nemam. Berem 2mesiace od porodu antikoncepciu azaliu

pluto33
29. júl 2010

ja som dostala tak ako ty môj maly bude mat dva roky a ešte ho kojím

zuzula25
29. júl 2010

ja som dostala rok po narodeni maleho,kojila som 18 mesiacov. 😉

carmen86
29. júl 2010

ja mam 8,5 mesacne dieta ktore stale kojim a mrchu nemam a uzivam si to 😀 ale pocitujem bolesti ako pred menzesom asi 2 mesiace.. 😒

sulky
29. júl 2010

ahoj,je to uplne ok, mala som tiez bolesti niekedy.Dostala som to az po 18 mesiacoch, a stale este kojim.

lulusy
29. júl 2010

je to uplne v pohode,
ja som dostala mrchu niekedy az koncom 9mesiaca - zaciatkom 10 mesiaca po porode, dcerku kojim dodnes (ma 18mesiac.)
Bolo to super, ziadne starosti so sebou navyse.

lenonka
29. júl 2010

keď mala malá 7 mesiačikov

carodejnica
29. júl 2010

Dcéra má 13 mesiacov, stále dojčím a mrchu nemám. Tak si to užívam.. 😉

sizinka
29. júl 2010

Ja kojím 9 mesiacov a mršku našťastie nemám 🙂 🙂 🙂

brisilda
29. júl 2010

@nikolka2 ahoj ja som dostala mrchu prave vcera 😉 maly bude mat 7.8 treti mesiac 😉

moniqe3
29. júl 2010

Ja som dostala asi po pol roku ale odvtedy malej až tak moc "nešmakovalo" vtedy je mliečko ževraj hnusnejšie. Ale kojila som do roka. Užívaj si bez mrchy a nesťažuj sa. 😀 😎 😉

geegee
29. júl 2010

Menzes som dostala po prvom tehu po 10 mesiacoch, pocas kojenia a pri druhom synovi tiez po 10 mesiacoch a to som MM odsavala od jeho narodenia.

morca3
29. júl 2010

ja som dostala mrchu po mesiaci 😒 aj pri prvom aj pri druhom dieťati syna som kojila 6 mesiacou a dceru 5 mesiacou ked som mala mrchu mlieko jej vobec nechutilo asi malo inu chuť 😕

dadis
29. júl 2010

po 10 mesiacoch, priblizne 2 tyzdne potom, ako sa na kojenie zacala budit az nadranom...

gloria78
29. júl 2010

počas kojenia, po 5-9 mes.

esperka
29. júl 2010

kojím , malá má 7 mesiacov /práve dnes/ a zatiaľ som nedostala. Dúfam, že je to len preto, že stále kojím a nie preto, že by som bola znova tehotná... 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre