ked ste prestali uz kojit,po akej dobe ste dostali menstruaciu?
hned po sestonedeli, hoci bola malá plne kojena ☹
ja som najprv dostala a tak sa mala hned ten den odstavila sama...mala vtedy 13 mesiacov 😠 rano som dostala a naobed uz prsnik vobec nechcela.........................teraz este nemam,stale kojim a dufam este dlho budem 😀
ja som kojila len veľmi krátko, pri dcére 2 týždne a pri synovi 7 týždnov a menštruáciu som dostala rovnako po 12 týždnoch od pôrodu, je to strašne individuálne, sú ženy čo koja a majú menzes a ženy čo prestanú kojiť a nemajú menzes aj niekoľko mesiacov 😉
ja som dostala po 7 mesiacoch a kojim do teraz ,,,, a pri starsej dcere som dostala po 6 tyzdnoch ju som nekojila ☹
ja plne kojím a dostala som po 3 mesiacoch
...tak toto aj mna zaujima 😒 😒 uz 2mes.nekojim a este stale nic 😒 😒
Ja malú prestala dojčiť, keď mala 3 mesiace a hneď som išla na HAK, tak asi hneď som dostala.
ja podobne ako monline ,tiež presne 3 mesiace po porode a kojím doteraz....hoci by som ho už pomaly chcela odstaviť 😉
Takato anketa tu uz je a je cez niekolko sto stran pokial viem... je to strasne individualne, nedaju sa z toho robit zavery... pri malej po 8 mesiacoch... no a maly bude mat 5 mesiacov a zatial nastastie mrcha v nedohladne...
9 mesiacov od porodu - ked syncek zacal konecne trochu jest na obed prikrmy ... skoro do 8 mesiacov bol vylucne kojeny (lebo prikrmy vytrvalo odmietal...), je aj bezdudlikovy 🙂 este je kojeny... takze u mna to dost suviselo s miernym poklesom tvorby mliecka, ked zacal trochu jest
kojim ešte stale,ale menštruaciu som dostala hned po šestonedeli 😒 😒 😒 aj napriek antikoncepcii,po ktorej vraj nemavaju ženy aj vobec,zato ja mavam sice nepravidelne ale mam,a to som si myslela že kym budem kojit budem mať pokoj od nich 😢
ahojky ja osm malu kojila do 16 a pol mesiace teraz ma 10.11 18mesiacov a este stale som nedostala
ja som kojila 19 mesiacov, potom som este 2 mesiace mala mlieko a potom este asi 2-3 mesiace...
aj mne hneď po šestonedeľke, ale kamoške až po skončení kojenia 😉
pri dcere dva mesiace po dokojeni teda 13 mesiacov od porodu, synacika este kojim a tiez som zatial bez cervenej
prave tento vikend,uz aj mliecka je pomenej 😒
dvojčatá som prestala kojiť v 20 mesiacoch a za mesiac som dostala menzes
starší syn po 10 mesiacoch a kojený 17 mesiacov (a spravili sme bračekov 😀 )
no ja som dostala menstruáciu po šestonedelí malá má teraz 18mes. a ja ešte kojím.. 🙂 🙂
ja stale kojim, mala prikrmy papa ako vrabcek (5lyziciek a dost) a teraz som dostala prvykrat... mala ma 9,5 mesiaca
Tak mi sme tiež plne kojení a dúfam, že dlho ešte budeme. Ja som dostala už po piatich mesiacoch a od vtedy pravidelne každý mesiac.
pri synovi som dostala prvú ms mesiac po dokojení, to bolo po 8mesiacoch od pôrodu, dcerku teraz kojím a ms ešte nikdy, dufam, že to tak dlho ostane 😀
po 3 mesiacoch od porodu, napriek tomu ze kojim doteraz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som prestala kojiť, keď mal malý 8 mesiacov a týždeň a hneď na to som dostala menštruáciu...