Ahojte baby čo ste po akútnej sekcií kedy ste už boli fit normálne? Máte ešte opuch ako keby hore pod rezom ja som zajtra už 3 týždňov po cisárskom a keď si chytím pod rezom mám ako opuch a aj vydno to mám to také akoby tvrdé a kde má šili tak mám na jednej strane hrastu lebo tam má zle zašili a všetko zarastene bolo ale vybrala stehy von
@kamca495 ja tak po dvoch týždňoch som bola OK, ale ja mam asi vyšší prah bolesti, lebo som si už ani v porodnici nedávala nič na bolesť, ked sa pýtali, iba max na noc jednu tabletku.. A áno, neboj ten opuch som mala aj ja, aj "to tvrdé" vnútri nad rezom. To bude asi vnútorná časť tej jazvy. Teraz som 5 týždňov po a za posledné 2 týždne dosť odpuchlo aj to vnútri, takže je to oveľa menej vypuklé na dotyk aj na pohľad 🙂 ale citlivé na dotyk je to stále, ako píše aj @c_est_la_vie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Vstavat bez bolestí brucha som dokázala po 4 t. Normálny aktívny život- i nejaké cvičenie- od 10 t.
Ale úprimne, stále pár cm nad jazvou necítim kožu a je to také citlivé ( najmä keď ma syn kopne pri prebalovani) a to je 9 m