Chcela by som sa opýtať, kedy sa vám začali zintentívňovať kontrakcie. Bolesti už mam 10,5 hod, a už su aj celkom pravidelné, každých 10min. Ale stále majú rovnakú intenzitu. Kedy možem očakavať že sa to rozbehne?
@rebeka25 skus si dat sprchu, oholit sa a za ten cas uvidis, ci sa nieco nezmenilo. Ak ti este neodtiekla voda, podla mna este mozes chvilu ostat doma, 10 minutovy interval je este dost, ale moze sa to zrychlit aj velmi skoro, preto by som sa sla ukazat do nemocnice. Drzim ti palce, za chvilku budes mat babatko!!!!!!
Rebeka ja som mala bolesti 22 hodin, ale tie prave najintenzivnejšie boli posledné dve hodinky, ale to už boli kontrakcie každu minutu. Ja by som si na tvojom mieste dala riadne teplu sprchu, obliekla sa a išla do pôrodnice. Mne tepla masaž na bruško veeeeeľmi pomohla a zrýchlila to. Drž sa , veľa šťastia , krasny pôrod a nadherné zdravé babetko.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
u každej to môže byť inak, ja som prvého malého rodila od prvej kontrakcie 16 hod ale také už silné som mala až keď mi prepichli vodu a pri druhom som rodila "iba" 10 hod teda o 20.30 mi odtiekla voda a až tak okolo 4 ráno som mala už veľké bolesti a 6.25 bol na svete
ja by som už asi nečakala keď už máš vyše 10 hod kontrakcie a už aj každých 10 min tak by som išla už asi do nemocky 😉
držím palce 🙂