aojte baby .. mam uz len par tyzdnov do terminu porodu a rozmyslam nad tim ze by som sa zacala pomaly balit .. nie je to skoro ked termin mam 2.februara ? .. kedy ste sa balili vy ?
ja som bola zbalená uz mesiac dopredu-ak by náhodou,nie je to skoro,keby sa nieco dialo vezmeš tašku a ideš a nestresuješ sa či máš všetko 🙂
ked mi odtiekla voda (ona netiekla, ale doslova sa valila), zacal ma balit priatel, bol to chaos, aj ked zbalil takmer vsetko
preto odporucam mat zbalene v predstihu, lebo nikdy nevies
Ja som bola zbalená pomerne skoro dopredu, asi dva mesiace.... po prvé mi doktor stále hovoril o predčasnom porode - nakoniec som ale 4 dni prenášala - no a po druhé, naozaj keby náhodou, moj chlap by ma nevedel pobaliť 😀 musela by som mu presne v bolestiach diktovať čo kde je a čo chcem ... takže kvoli tomu radšej dopredu 😀
Ja som bola zbalena vyse mesiac pred porodom...pre istotu...
@ivushka0209 ja som sa zbalila dva tyzdne pred porodom, ale pre pokoj na dusi sa zbal kludne mesiac dopredu 😉
Ja som rodila mesiac pred terminom, pricom nic tomu nenasvedcovalo, v piatok som bola este na kontrole u gynekologa a vsetko fajn a v nedelu sme leteli na pohotovost a uz ma odtial rovno nasmerovali na porodnu salu. Tak som bola veeeelmi rada ze som bola zbalena a stacilo len chmatnut ruksak 🙂.
no ja som bola pri oboch zbalena od 34 tt..radsej skor ako v chaose a nieco zabudnut...ak sa uz teraz zbalis nic tym nepokazis 🙂
Ja som sa balila v den porodu ked mi už odtekala voda,skor sa mi nechcelo,stale som to odkladala,ale mala som popredu všetko pokupene,tak som to v pohode postihala.
Ja som sa zbalila asi mesiac pred terminom, plus som mala na taske zoznam veci ktore tam este treba hodit v poslednej chvili... to pre pripad, ze by som uz nemala cas zoznam prezerat. Ak by si bola v podobnej situacii ako bola ta moja, tak sa v poho stihnes zbalit :D mala som uz 2 dni bolesti a nakoniec to bol cisarsky 🙂
ja som sa zbalila cca mesiac pred vypočítaným termínom a tak ako katkaseiner som mala na taške zoznam všetkých vecí a postupne som si škrtala tie, ktoré som už do tašky dala (nakoniec mi ostali už len doklady, foťák a hygienické potreby) a urobila som dobre, lebo synček sa narodil v 38 tt cisárskym kvôli vysokému krvnému tlaku, vo štvrtok ráno som bola na sono v nemocnici, kde som sa im už nepozdávala a na druhý deň ráno o 10 hod. bol malý na svete, zdravučký krásnučký 🙂 teraz som v 32 tt a na budúci týždeň sa budem určite baliť, lebo človek nikdy nevie 🙂 prajem príjemné balenie 🙂
@ivushka0209
no ja som sa zbalila už 2 mesiace dopredu. lebo som sa bála, že ak by to na mna prišlo v tom strese by som si asi nezbalila to čo mám. takto som mala nachystanú tašku a vedela, že v nej je všetko to čo má byť, 🙂
začala sem balit w 35tt ( měla jsem jet daleko od domowa tak sem chtěla mít tašku raději sebou ) - nakonec sme nejeli tak zůstala taška napůl zbalená .... wíceméně dobalenou ji mám od 37 nebo 38tt - když jedu z domu wždycky do tašky přidáwám wěci jako nabíječka, doklady, kosmetická taštička, .... doma je pak zase wytáhnu a použíwám ... ale třeba malou welikost pleneček do porodnice sem kupowala až minulý týden ( takže 10 dní před TP) 😀
no baby takze moje balenie zacalo ale iba babatko som zatial zbalila nic viac.. k mojim veciam som sa este nedostala ...
Ja uz som tyzden viac- menej zbalena, uz len pridat zupan a jedeme.... 😎
Ja rodím v marci a asi sa začnem pomaly baliť už od februára, ale stále presne neviem čo si všetko pobaliť 🙂
mne este chybaju nejake drobnosti, ale tak na 80% som zbalena uz cca tyzden.
zbalit sa mozes kludne aj hned, ako otehotnies, vsak sa ti to v tej taske nepokazi 😀
ja som bola zbalená uz mesiac dopredu, keď mi odtiekla plodová voda, len som zobrala tašku a išli do pôrodnice, rodila som o 3 týždne skôr, tak ešte dobre že som sa skôr pobalila 🙂
ja som bola zbalena od cca 34tt, nakoniec som rodila v 38t, boli strasne horucavy vonku, takze som nikde ani nevychadzala a bola som rada, že už mam vsetko pokupene a zbalene a ak sme aj niekde isli mimo domu, taska bola v kufri auta..clovek nikdy nevie
Kludne sa uz mozes zbalit. Ja som isla do nemocnice o mesiac skor - nevedela som ze pojdem a vsetko mi musel potom balit manzel. Kazdy den som mu nieco telefonovala, ze mi chyba
ja mam termin 2 marca ale nejak mam pocit ze to bude skor, preto som zbalena tak ciastocne uz od 32 tyzdna. este mi treba zupan a take veci a este isto nieco aj vyhodim z tasky a zas nieco prihodim, ale keby to aj teraz na mna prislo - da sa povedat ze ako tak zbalena som. som tak pokojnejsia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ivushka0209 ja mam termin 4.2 a prave dnes som sa zbalila