Cafte kočky, prosím vas neviete kedy sa môžem kúpať uz konečne vo vani po sekcii. Zabudla som sa opýtať v pôrodnici a strašne sa uz chcem ponoriť vo vaniii a užiť si kúpeľ 🙂 diky moc za odpovede.
...ja som 7 tyzdnov po a uz som sa kupala 🙂 Ale skor ako po 6 tyzdnoch som si netrufla... ALe dovtedy som si uzivla horucu sprchu aspon 🙂
ahj jasom mohla az po 600nedeli a hlavne po prehliadky gynekologom a ked prestanes krvacat. jasom krvacala dost velmi az 8t
po kazdej operacii, po zahojeni rany po dodrzani urcitych hygienickych predpisov sa mozes kupat, t.j. cca 1-2 mesiace ale pocas ocistovania sa (krvacania) po porode to nie je z hygienickych dovodov vhodne 😝
Mne v nemocnici výslovne povedal doktor že až po 3 mesiacoch. Lebo rana sa síce zahojí ale horúca voda môže rozmočiť okraje jazvy a môže sa buď zapáliť, alebo tam môžu vznikať nepekné zrasty. Pýtala som sa ako docieliť aby som mala peknú "bielu čiaročku" a nie hrubú červenú jazvu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
najskor 6 tt po porode. ak si 8tt po porode a viac, kludne mozes sa kupat, pokial nemas zapalenu ranu. cize musis byt viac ako 6tt po porode a rana musi byt kompaktna zhojena 😉