Kedy sa môžem kúpať vo vani po sekcii?

muca1212
24. jan 2013

Cafte kočky, prosím vas neviete kedy sa môžem kúpať uz konečne vo vani po sekcii. Zabudla som sa opýtať v pôrodnici a strašne sa uz chcem ponoriť vo vaniii a užiť si kúpeľ 🙂 diky moc za odpovede.

xlucia
24. jan 2013

najskor 6 tt po porode. ak si 8tt po porode a viac, kludne mozes sa kupat, pokial nemas zapalenu ranu. cize musis byt viac ako 6tt po porode a rana musi byt kompaktna zhojena 😉

alien2603
24. jan 2013

...ja som 7 tyzdnov po a uz som sa kupala 🙂 Ale skor ako po 6 tyzdnoch som si netrufla... ALe dovtedy som si uzivla horucu sprchu aspon 🙂

brumka
24. jan 2013

ahj jasom mohla az po 600nedeli a hlavne po prehliadky gynekologom a ked prestanes krvacat. jasom krvacala dost velmi az 8t

kacena4
24. jan 2013

po kazdej operacii, po zahojeni rany po dodrzani urcitych hygienickych predpisov sa mozes kupat, t.j. cca 1-2 mesiace ale pocas ocistovania sa (krvacania) po porode to nie je z hygienickych dovodov vhodne 😝

kmkke
25. jan 2013

Mne v nemocnici výslovne povedal doktor že až po 3 mesiacoch. Lebo rana sa síce zahojí ale horúca voda môže rozmočiť okraje jazvy a môže sa buď zapáliť, alebo tam môžu vznikať nepekné zrasty. Pýtala som sa ako docieliť aby som mala peknú "bielu čiaročku" a nie hrubú červenú jazvu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre