Mne sa už zdá, že asi nikdy. Som 4 dni po termíne, otvorená na voľný prst, hlienova zátka už odišla dávnejšie. Už 3 týždne sa mi každý deň zdá že už to ide, a nič. Príde to niekedy? 😂
Áno, príde to. Ešte neexistuje taký jedinec, ktorý by bol v maternici naveky. Tvoje dieťa určite nebude výnimka a narodí sa. Nezostane tam 😀 No tak prenášať nechávajú max. 10 dní, takže do 6 dní porodíš.
Uz ti ostava maximalne tyzden. Ak to nepride samo, porod vyvolaju. Drzim palce, aby porod bol znesitelny, radostny a bez komplikacii
No ja som bola na prst asi od 38 týždňa. od 39týždňa mi spravili 3x Hamiltona a nič. Vždy som dostala kontrakcie, ktoré do rána prešli. Po poslednom Hamiltone som ostala otvorená na 4cm, tak si ma už v nemocnici nechali. Pôrod sa ale nerozbiehal, tak mi nakoniec prepichli vodu a dali oxytocín. Trvalo to asi 5 hodín, bolesti po oxytocíne brutálne, ale porodila som :D tiež som si myslela, že neporodím nikdy a teraz mám vedľa seba 3týždňové bábo. Neboj, keď to nepríde samo, tak ti lekári pomôžu 🙂
Myslím si že čoskoro. Mne robili hamiltona 35+4, hneď na druhý deň mi odišla zátka, otvorená som bola na 2 prsty. 36+6 som rodila, odtiekla mi voda o 2rano a cca o 8mej mi dali vyvolávačku. Mala bola vonku 9:47.
Takze ak by sa nerozbiehalo tak to urýchlia oni, v najhoršom prípade sekcia ale myslím že to nebude treba 🙂 veľa stastia prajem 🙂
Este si 2 v 1? Ci uz sa drobec vykotulal?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Neboj, už to máš "zapár". Väčšinou dopomôžu, keď sa týždeň po TP nič nedeje. Držím palce!