Ahojte,chcem sa opytat na Kramaroch nastreluju nausnicky kedy presne po porode,respektive ci to robia az v den odchodu z porodnice?
Dakujem☺
Dik,tak tuto sluzbu asi neposkytuju vsetky porodnice,ja som chcela dat nastrelit uz tam,nech to ma mala cim skor za sebou☺
@ria36 v nemocnicích se uši píchali jehlou, ale to už je dávno, na Kramárech jsem to určitě nezaznamenala a navíc se doporučuje to dělat až po prvním očkování, tedy nejdřív ve 3 měsících, v nemocnicích toto už dneska neřeší, já dala nastřelit v kosmetickém salonu, stálo to asi 20€, doporučila mi ho naše pediatrička
Ok dakujem za radu,aj tebe vela stastia,ja mam termin uz o par dni,tak sa neviem dockat,nech uz to mam cim skor za sebou☺
Ahoj, ja síce robím v ZA ale náušničky picháme ihlou, v deň odchodu 😉
@ria36 naušnice ti nikto po porode neprepichne, to je blbost, neviem ako si na to prišla... 🙂
a to ze ti tu píšu ze sa prepichuju tak to treba niekde nahlasit, ze mas o to zaujem, nie je to automatické že...neviem o tom ze by to porodnice v BA robili.
Hovorí sa, ze prepichnut uši by sa malo az po očkovaní. Ja osobne by som ihlou nedala - pride mi to ako ,,trapenie,, a horšie sa to hojí, to je moj subjektívny nazor odpozorovaný z okolia, kto ako dal prepichnut a ako sa potom hojili, nikto nemusi suhlasit. Ja som dala nastrelit v 6 mesiacoch, malá si to nestihla ani uvedomit trvalo to mikro sekundu a robili jej to v ustave lekarskej kozmetiky.
Musiš sa spytat v porodnici...Mojej malej prepichli uska pred odchodom z nemocnice v ZA...dali naušničky a vysvetlili cim a ako uska ošetrovat..
@ria36 V nemocnici jej uška maximalne prepichnu, ale neponahlaj sa.
Mi sme našej dali uši nastreliť ked mala pol roka. Takmer ani nemukla. Nastrelili mi to normálne v zlatníctve. Žiaden zápal, krásne a rýchle sa jej to zhojilo. A má to rovno.
Mojej dcére v Košiciach na novorodeneckom prepichli uška v deň keď sme odchádzali domov, náušnice som mala so sebou, dala som ich staničnej sestre, ona ich namočila na 24 hodín do nejakého roztoku a doniesli mi ju už s náušnicami, odporúčali mi uška natierať nejakým olejom z lekárne. Ale bolo to bezbolestné, trochu plakala, ale také malé deti ešte nemajú strach.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
naušnice nenastřelují v nemocnici, normálně když měla dcera asi 4 měsíce jsem jí je nechala nastřelit