Chcela som sa spýtať včera som rodila po termíne 41+1 porodila som o 10:32 ráno čiže doobeda ráta sa teda aj včerajšok? Pustia nás v sobotu domov?
@queen16 vacsinou je to 72hodin (vtedy sa robi odber z paticky), ak je vsetko ok a babo ti nejako rapidne neschudne. Ak si porodila takto doobeda, tak ano rata sa aj vserajsok.
Veď sa opýtaj priamo na vizite
Tiež som rodila v stredu doobeda. V sobotu som išla domov
@queen16 v BB je den porodu den NULA. Takze, ked sa prvy syn a dcera narodili po polnoci, jedne o 3 rano a druha 45 min. po polnoci, bol to nulty den a az ten dalsi sa ratal. Ale nic to, so synom som sla domov az po 11 dnoch, bol na JIS a musel brat ATB, s dcerou kvoli problemom so srdieckom (potrebovala kontrolu u kardiologa) a zltacke po 6 dnoch. S dalsimi detmi to bol piaty den, silna zltacka, ale covid zuril vsade, tak nas pustili, a s poslednym dietatom tiez 6. den. V BB maju ale neonatologiu, patologickych novorodencov, predcasniatka. Kazdy problem riesia mozno az velmi do detailu, v LC sesternica isla na 5 a 4.den domov.
Ja som porodila v noci a zostala som 4 dni. Jednoducho sa opýtať. Ja som sa opýtala hneď po pôrode :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@queen16 mne sa narodilo dieta 15 min pred pol nocou a ratali mi ich ako jeden cely den 😊