Kedy nás pustia domov?

queen16
27. júl 2023

Chcela som sa spýtať včera som rodila po termíne 41+1 porodila som o 10:32 ráno čiže doobeda ráta sa teda aj včerajšok? Pustia nás v sobotu domov?

fairyy
27. júl 2023

@queen16 mne sa narodilo dieta 15 min pred pol nocou a ratali mi ich ako jeden cely den 😊

milanemila
27. júl 2023

@queen16 vacsinou je to 72hodin (vtedy sa robi odber z paticky), ak je vsetko ok a babo ti nejako rapidne neschudne. Ak si porodila takto doobeda, tak ano rata sa aj vserajsok.

tinkavvv
27. júl 2023

@queen16 viem, ze sa tesis domov, ale skus sa neupinat na konkretny den. Babatko moze dostat zltacku, slabo priberat...

pribinak
27. júl 2023

Veď sa opýtaj priamo na vizite

domka222
27. júl 2023

Tiež som rodila v stredu doobeda. V sobotu som išla domov

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nevenka
27. júl 2023

@queen16 v BB je den porodu den NULA. Takze, ked sa prvy syn a dcera narodili po polnoci, jedne o 3 rano a druha 45 min. po polnoci, bol to nulty den a az ten dalsi sa ratal. Ale nic to, so synom som sla domov az po 11 dnoch, bol na JIS a musel brat ATB, s dcerou kvoli problemom so srdieckom (potrebovala kontrolu u kardiologa) a zltacke po 6 dnoch. S dalsimi detmi to bol piaty den, silna zltacka, ale covid zuril vsade, tak nas pustili, a s poslednym dietatom tiez 6. den. V BB maju ale neonatologiu, patologickych novorodencov, predcasniatka. Kazdy problem riesia mozno az velmi do detailu, v LC sesternica isla na 5 a 4.den domov.

nelca0510
27. júl 2023

Ja som porodila v noci a zostala som 4 dni. Jednoducho sa opýtať. Ja som sa opýtala hneď po pôrode :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre