Ahojte, len zo zvedavosti, kedy na váš prišiel pôrod? Zdá sa mi, že väčšinou sa deti pýtajú v noci, aspoň čo pozorujem v poslednom čase 😄 Kedy to prišlo na vás?
@snipa o 4 poobede,porodila som rano o 6
Prve dve okolo polnoci a tretie mi voda odtiekla pred osmou vecer.. takze tri noci na vzdycharni 🙂
Poobede. Pri prvom som strávila v pôrodnici 1,5 hod pred pôrodom, pri druhom hodinu. Obaja sa narodili o 17-tej.
@snipa okolo 17:00 mi zacala odtiect voda, okolo 20:00 som zacala mat kontrakcie a o 23:49 uz bola mala na svete 😊
o 6 rano mi odtiekla voda, pred obedom sa narodil syn
Prvý vyvolávaných takže to neriešim a druhý porodila som pred polnocou. Bolesti boli už asi 24 hodín predtým a rozbehlo sa to večer.
@snipa prvy porod - od 19:20 bolesti, porod o 22:30, druhy porod odtok vody o 14:00, bolesti od 15:30, porodila som 20:31
Ráno...porodila som na druhý deň v noci....
10:50, 18:05, 20:40
o 6 ráno
Prvý začal ráno o 9 a dcéra sa narodila ďalší deň o 7 🙂 druhý nezačal vôbec, 9 dní po termíne ho vyvolávali
O 4 ráno
Prvý neskoro večer, syn sa narodil nad ranom, týždeň po termine, druhý skoro ráno o pol piatej (dva týždne pred termínom), prijali ma o šiestej a dcéra sa narodila pol hodinu po prijme na oddelenie.
3:48
voda mi odtiekla o pol 8 vecer, kontrakcie zacali o 2 v noci a o 4 uz bola mala na svete
@snipa v noci, pred druhou som isla na WC, hrkla zo mna voda, pred obedom sa narodil
o 1,20 v noci praskla voda narodil sa po viac ako 12 hodinach o 13,40.. prvorodicka.
Kontrakcie začali okolo 5 ráno, o 6 som bola v pôrodnici a syn sa narodil 10:20. 🙂
17.50 začiatok a 19,05 hotovo
V noci o 23:20 som sa zobudila na ostru bolest, o 4:49 sa mala narodila, presne na termin🙂
V noci 23.30 zacali kontrakcie, 2.30 bola mala na svete
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Obidve deti som porodila na obed. Jeden začal pomaly okolo polnoci, ale keďže to bolo prvé, potiahli sa to až do 13.22
Druhý doobedu o 11.00 ešte žiadne kontrakcie a o 16.00 dcérka na svete 😍😍😍