Kedy mi zmizne pigmentová čiara na bruchu po pôrode?

kukuckalucia
14. feb 2016

Ahojte. V tehotenstve som nemala pigmentovu ciaru na bruchu, az po porode. Kedy prosim Vas zmizne? Ako jej pomoct aby zmizla?
Kremovat s niecim? Poradte prosim. Ozaj a mali ste pocas dojcenia zapchu? Jem jablka, lanovy olej, jogurty...Nieco z lekarne poradite? Nejake kvapky? Dakujem.

pribinak
14. feb 2016

Pi obyčajný feniklový caj

talolinka
14. feb 2016

Mne nezmizla ani po roku a pol, bola len trochu svetlejsia, potom som ostala opat tehotna a mam ju stale, mame 4 mesiace. Ale nic si z toho nerobte, ak nezmizne urcite aspon zosvetleje.

mmoni89
14. feb 2016

Mne tiež po prvom nezmizla a teraz po druhom -síce je to len esteticky mesiac, je ešte výraznejšie

karin358
14. feb 2016

Ja som ju mala uz v tehotenstve, uz som 4 mesiace po porode a stale ju mam. Trosku je svetlejsia. Som zvedava, ze co z toho bude 😀

ujanka
15. feb 2016

Ja som dva roky po druhom porode a sice ostal len svetly pasik, ale je tam. Nijako som to ani neriesila, mozno sa to da zosvetlit laserom alebo nejakou tazkou chemiou ale nikdy som po tom nepatrala. A na zapchu okrem vhodnej stravy treba vela pit, vsak babatko samotne vycucka aj liter mlieka za den. Teraz cez zimu vsak pocit smadu nie je taky silny a preto mas mozno pocit ze pijes dost, skus si to odsledovat a pit co najviac, aj 3 litre za den, casom by to malo pomoct. A este skus zaradit ovsene vlocky, kazdy den do jogurtu alebo vlocky s mliekom a bananom, pripadne skoricou.

evicaveverica
11. mar 2016

Ja som ju "vydrhla" na 2x v sprche 😀 .. Vyskusaj poriadne namydlit a malym mokrym uteracikom prefidlikat.. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre