Ahoj cisársky rez mi robili o 4 poobede, a dnes je 4.ty deň myslíte že ma pustia domov?
Co takto sa lekára opýtať? 🤔
Nezáleží len od teba, tvojho stavu, ale aj od bábätka, náš mal žltačku a šli sme na 6 deň domov, a ja už s vybranými stehmi
Obaja sme v poriadku
Podla nemocnice, niekde sa prvy den nerata a potom po 4 dnoch, cize 5 dni si tam. Ale mna pri prvom pustali po 4 dnoch
ja som nala stvrtok sekciu na obed a nedelu sme isli domov takzze neviem podla coho to zavisi
mna pustili na 4.den, lebo mali nedostatok miesta, ale bola som druhorodicka, prvorodicku by asi nepustili
Na desiaty den nas pustili, dieta malo silnu zltacku. Prisli sme na stedry den rovno pod stromcek 🙂 Takze nezalezi len od toho "kedy sa pusta", ale od zdravotneho stavu teba a babätka.
Ja som druhé rodila v utorok a pustili ma v piatok. Bolo málo miesta a všetko bolo v poriadku na utz a aj s bábätkom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@emisko555 štandardne sa po cisárskom pustá na 4ty deň domov, deň porodu sa neráta. Samozrejme závisí od zdravotného stavu matky aj dieťaťa...čiže ratala by som skôr zajtra al je všetko ok. Ale bohvie, možno cela situácia s koronou, do toho víkend, možno aj dnes, treba sa na to ale pýtať doktorov 🤷🏻♀️