Kedy je výtok znakom toho, že sa blíži pôrod?

martina374
6. okt 2014

Ahojte, chcem sa spýtať či je normálne mať výtok takej žltej farby počas tehotenstva. Teda mám ho už niekoľko týždňov, vždy musím používať vložku lebo nohavičky sú hneď špinavé. Ešte len ráno vstanem a už cítim ako niečo odíde,nejaká tekutina. Je to len trošku ale aj tak.Čo to je? A potom počas dňa a celý deň už sa vložka sfarbuje do žlta. Je to normálne? Neuškodí to bábätku keď pôjde týmito cestami von z tela? Kedy je to už znak, že idem rodiť? Ďakujem.

keziah
6. okt 2014

@martina374 zvyseny vytok pocas celeho tehu je, pokial viem, uplne normalny.

laura1804
6. okt 2014

Ano, vytok je noralny pocas celeho tehotenstva, ked je vyrazne zvyseny, moze to znamenat aj mykozu, vtedy je ten vytok brutal vyrazny, a niezriedka sa to stava pocas tehotenstva...no sprevadza ho zvycajne neskor aj neprijemne svrbenie...

leapea
6. okt 2014

zlty vytok mam pocas celého tehotenstva aj ja. teraz, ku koncu tehotenstva, ho mam pozehnane. doktor vravel, ze pokial nezapacha a pipina nesvrbi, tak je to ok.

martina374
autor
6. okt 2014

@laura1804 tak mna nic nesvrbi len to spinenie tej vlozky a nohaviciek mi vadi..a mat vlozku cely den a sediet na zadku tak sem tam ma to dole aj svrbi ale to bude asi z toho ze cely cas je vlozka tesne na telo tam dole a nema vzduch alebo co.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre