ahojte kocky, viete mi poradit, kedy mam zajst na dalsiu prehliadku po sestonedeli?staci o rok alebo radsej skor?moja doktorka mi nic nevravela,tak teraz neviem....dakujem;)
ja som bola po 6 tyzdnoch a este po troch mesiacoch po porode, a potom uz len kazdych 13mesiacov sa chodi
o rok 😉
pink lady no ved ak povie lekar tak treba ist inak klasika len preventivky alebo ked sa nieco nezda 🙂
vidim, ze co lekar to ine odporucanie...ta moja sa moc nepretrhne, na prehliadke po sestonedeli ma neposlala ani na sono ani ziadne stery mi nerobila...
drnduliak to ti nerobila stery na onko??!!!!
@titkovamiriam praveze nic, len ma pozrela...ziadne stery. to sa bezne robi?
jasne po sestonedelí komplet vysetrenie ved ci si ok po porode teda aspon mne tak vzdy robili,je to sice uz par rokov ale myslim si ze sa to nezmenilo
@titkovamiriam
@drnduliak
mne dr. urobil sono, ale jasne mi povedal, že spraví, len ak ja chcem, lebo poisťovne to nepreplácajú.. čiže ak si doplatím (je to uňho 3.5,-) - ja som sa pre pokoj duše nechala pozrieť.
Teraz mi napadlo, že mi robil predsa len onkoster.. akurát, že som tam ani nevolala ohľadom výsledkov a dal mi termín na usg prsníkov
@titkovamiriam ako ja som cakala aspon to sono...a tie stery, no neviem, ved co jej mam ja hovorit ako ma postupovat?tusim zmenim lekara... 😖
.. joj.. a prehliadka o rok...
lucia to sono prsnikov nemusi byt kazdy rok iba ked si rizikova skupina ale teda moze byt ja chodim kazde 3 roky-babicka na nu umrela a vlastne kazdy u nas v rodine umrel na niaku rakovinu brrrrr ☹ a urcite by som lekara zmenila keby sa mi nieco nezdalo takto na fore zistis ako to funguje inde a mozme porovnavat 🙂
@titkovamiriam aj my mame v rodine rakoviny, dokonca gynekologickeho charakteru...ved nestacim sa divit, co je vsetko bezne u inych gynekologov... 😒
@drnduliak ved ide o nase zrdavie aby sme najdlhsie boli s nasimi detickami a aj moj najstarsi je stale moje dietatko.Mna caka tento rok 40 takze prehliadky budu aj castejsie ja nechapem tie zeny co nechodia vobec na preventivky ved to niesu niak bolestive vysetrenia-trochu neprijemne,no uz aj tie klieste na vysetrenie su plastove jednorazovky takze skoro pohoda 😉
@titkovamiriam ja mám nález tak sa sledujje, aj cyto mi robia každého pol roka, tak som zvedavá na jún
lucia tak tuk tuk aby bolo vsetko OK
@titkovamiriam dakujem
@titkovamiriam jasne, preventivky musia byt...ved dnes je tolko tych rakovin, clovek nikdy nevie, aka pliaga sa nanho nalepi 😒 a pri tom casto staci malo a ked sa to skoro podchyti, je vacsia sanca na uspech 😉 a uz mam doma kartu od mojej gynekologicky...zmena je zivot 🙂
minimalne raz rocne ,krv,cytologia,sono maternice,sono prsnikov(to tusim raz za dva roky) a ja ked beriem antikoncepciu tak aj dvakrat rocne prehliadka 😉
@drnduliak fuuha,utekaaaaaaaaj od nej....mala som znamu,ktore mala taku lekarku ze ju vysetrila len ked mala zapal ,preventivky vobec a krv akoze na co..zistili jej rakovinu v poslednom stadiu a nechala po sebe 8 mesacne dvojicky.... 😔 😔 takze urcite sa to oplati,zmenit lekarku..jeden nikdy nevie..
tak holky, zmenila som lekara, dnes som sa bola zaregistrovat u noveho gynekologa, som objednana na prehliadku nabuduci mesiac, spravi mi sono brucha aj prsnikov aj stery, verim, ze vsetko dobre dopadne...tak chcem povzbudit aj dalsie damy, ktore nie su spokojne so starostlivostou svojho lekara len nech nevahaju a zmenia ho, ved zdravie mame len jedno a treba si ho chranit 😉
super!!!!!a toho byvaleho by som napisala negativne hodnotenie
http://www.nasilekari.sk/
alebo:
http://www.poradlekara.sk/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@drnduliak ahoj.. ak bolo po šestonedelí všetko ok, tak stačí ísť o rok 😀