Kedy dieťa v brušku zostúpi hlavičkou dole?

leeenka26
4. apr 2011

Ahojte, chcem sa opytat, v ktorom tyzdni tehotenstva je normalne, ze dieta zostupi hlavickou dole smerom k porodnym cestam?

edie63
4. apr 2011

Myslim si, ze je to individualne a neexistuje "normalne" alebo "nenormalne", pisem z vlastnej skusenosti. Moja dcera bola priecne otocena az do 38. tyzdna, mala som termin na cisarsky, ked sa otocila v 38. tyzdni a mohla som rodit spontanne. 🙂 Vsetci (vratane mojho lekara) mi hovorili, ze uz sa urcite neotoci (ze nema miesto a pod.), pretoze vtedy uz mala byt davne spravne otocena a zostupovat dole smerom k porodnym cestam.

ela2710
4. apr 2011

ahoj, ja som mala velmi skoro - uz od toho 30.tt a v 35.tt som sa zacala otvarat, hlavicka az prilis naliehala, ale nakoniec mi davali infuzky na udrzanie a rodila som v 39. tt. 🙂 ale kazde tehu je ine, niekomu zostupi skor, niekomu neskor

nibiru
15. apr 2011

mne presne v 35tt bola som najstasejsia na svete a konecne som si tehotenstvo uzivala 😀 od 5mesiaca mi mala tlacila na nervy v chrbtici takze som krivala a kazdy vecer plakala od bolesti takze nic moc .. v 35tt ma hospitalizovali koli preklamsii a jedneho rana som sa zobudila a nic ma nebolelo 😅 robili na to ultrazvuk a mala uz bola dole rodila som v 38tt.spontalne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre