Ahojte, prosím Vas o radu, kde kupujete EPINO? Na stranke www.perinbaba.sk? Poznate aj ine e-shopy ci skusit predajnu so zdravotnickymi pomockami?
Ahoj, ja urcite neodporucam Aniball...je to to iste len vzhladovo...rozdiel je po prve : Epino je nemecky vyrobok, cize vsetky casti z ktorych sa sklada su podla EU noriem , Aniball balonik je sice vyrobeny v CR ALE jeho ostatne casti su vyrobene v Cine...a Aniball ma testy na tlak len pri obvode 25 cm (mali pripady roztrhnutia balonika u uzivateliek pocas cvicenia...a to ver mi nechce ziadna zena v tehotenstve zazit)...Epino mal testy robene na tlak pri najvacsom obvode cize 31cm, ktore s nim dokazes nacvicit..a to je rozdiel...ja sama pouzivam Epino...a ver mi, radsej si kupit Epino z druhej ruky (aj tak sa pri cviceni pouziva kondom a potom ho dezinfikujes alkoholovymi obruskami) ako kupit novy Aniball ....
môžeš aj v bazare, aj ked sa to v pribalovom letaku neodporuča. je to prevencia proti možnym nakazeniam. ale ak si ho dobre umyješ a potom ešte vydezinfikuješ liehom, tak by to malo byť v pohode. a na dezinfekciu alkoholom su dobre tie detske čistiace obrusky nechať vysušiť a potom nimi namočenymi v liehu vyčistiť. nema to zanechavať vlakna, tak preto
Ahojte, predam balonik epino, novy, nerozbaleny. Povodna cena 85 eur, predam za 75 eur plus pribalim novy nepouzity lubrikant na vodnej baze. V ramci Bratislavy aj prinesiem, nie je potrebne nikam chodit (pripadne aj Zahorska Bystrica, Stupava).
aniball sa da kupit uz aj na slovesnku a vychadza to lacnejsie ako z CR, ja som prave teraz kupoval ze ne odtialto www.aniball-sk.sk
Ahojte, mam na predaj epino delphine plus kupovany na perinbaba.sk za 120 € teraz predavam za 80€. Je asi mesiac pouzivany, vzdy s kondomom a nasledne dezinfikovany. Mne velmi pomohol. Piste IP v pripade zaujmu ;)
Kopec zdravotných pomôcok je vyrobených v Číne. Ale to nieje prípad Aniballu !!! Silikónový balónik je český výrobok. Materiál balónikov, ELASTOSIL_LR3003, nemeckého výrobcu Wacker, je silikónový materiál najvyššej kvality schválený pre použitie v zdravotníctve. Ostatné diely sú vyrábané mimo EÚ. Ku kompletizácii a kontrole výrobku dochádza v ČR.
Aniball bol riadne testovaný podľa európskej smernice 93/42/EHS o zdravotníckych pomôckach. V rámci testovania bola vykonaná tlaková skúška balónika v EÚP, sp v Brne, ktorá potvrdila, že pri medznom tlaku vnútri balónika (41,5 kPa , priemer 250 mm) nedošlo k jeho deštrukcii, ale iba k samovoľnému oddeleniu od plastovej redukcie.
Je schválený MZ ČR, nerozumiem teda tým obavám , cvičím s ním a pripravujem sa na pôrod 😉
Predam epino delphine plus pouzivany 2 tyzdne s kondomom. Cenu ponuknite 🙂
tiez mam na predaj epino delphine, pouzivany len s kondomom, v pripade zaujmu IP 🙂
Ahojte,predavam epino,prosim ip,dakujem
Ahojte, tiez mam mam na predaj EPI-NO delphine a predavam ho za 50€..
Používala som ho 2tyždne a vzdy s kondomom. V prípade záujmu, píšte 😉
Kúpim epino alebo aniball za rozumnú cenu
Chcela by som kúpiť aniball alebo epi-no za rozumnú cenu, najlepšie aj s gelom a kondomom.
Mam na predaj epino pouzivany 2tyzdne vylucne s kondomom a vzdy riadne dezinfikovany. Cena dohodou.
Ponúkam epino balónik málo používaný vydezinfikovaný za 30€ už aj s poštovným. Pôvodná cena bola 89€.
Ponúkam epino balónik málo používaný vydezinfikovaný za 30€ už aj s poštovným. Pôvodná cena bola 89€. Mne veľmi pomohol, porodila som bez nástrihu či natrhnutia a hneď so mohla v pohodičke sedieť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj, ja ti odporúčam kúpiť si aniball (je to to isté čo epino len o polovicu lacnejšie).
http://eshop.prirodzene-materstvo.sk/products/a...