Je v poriadku slabá menštruácia po pôrode?

lalilala
24. dec 2012

Kocky som 6 mesiacov od porodu a nekojim 2 tyzdne a zacalo mi hnede spinenie obcas aj krv tak neviem ci je.takato menstruacia ok

cerez
24. dec 2012

@lalilala Môže byť. Telo sa dostáva do normálu a u teba to začalo špinením. Na ďalší mesiac už môžeš mať o niečo silnejšiu. Ja som mávala pred tehotenstvom nepravidelnú, dlhý cyklus a bolesti. 3 mesiace od pôrodu mi prišla silná, ale krátka a bezbolestná. Dokonca ju mávam pravidelnú.

lalilala
autor
24. dec 2012

@cerez dufam s manzelom sme mali sex este len raz a aj to sme mali ochranu ;)))))

cerez
24. dec 2012

@lalilala No ak máš pochybnosti, urob si test. Budeš pokojnejšia.

lalilala
autor
24. dec 2012

@cerez nestras mam doma 20 mesacne a 6 mesacne ;))))))))))))

cerez
24. dec 2012

Wow, to sa pekne podarilo. Máš to aspoň za sebou. 😀

lalilala
autor
26. dec 2012

Mozno az buduci mesiac sa rozbehne duufam ;)

lucinocka
26. dec 2012

@lalilala ja som mala prvu strasne slabunku..dokonca som zacala pochybovat ci je to MS alebo nieco druhe.. gyndos mi vravel ze prva moze byt slaba, silna, moze byt len spinenie..ze je to velmi individualne..

lalilala
autor
26. dec 2012

@lucinocka ani nevies ako si ma ukludnila po prvom babatku som mala. strasne silnu ale to som kojila len 6 tyzdnov ale teraz skoro 6 mesiacov a mam slabunku

jahody11
26. dec 2012

Ja som prvu dostala hned po 6-tich tyzdnoch od porodu a dost silnu... U mna to bolo asi z velkeho stresu a strachu...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre