Je v poriadku, ak som dostala menzes mesiace po pôrode?

momkaa
20. okt 2019

Ahojte mamičky potrebujem radu moja mala bude mať 4 mesiace o tom nejde ide skôr o mňa hneď po 6 nedali som dostala menzes ale ten mesiac ešte nic je to normálne alebo nie môže byť že mi to nepríde aj 4 mesiace

tosomja
20. okt 2019

Tak hormony su este rozhadzane. Mozne je vsetko. Ja som dostala po 3 tyzdnoch od porodu a mala som pravidelne. Kamoska krvacala dva cykly a potom cele dva roky nic. Aj to bolo v poriadku. Skus sa poradit s lekarom. Ved si asi bola na preventivnej po sestinedeli.

pribinak
20. okt 2019

Dojčís? Ak ano, tsk moze trvat aj rok kym dostanes menštruáciu.

momkaa
autor
20. okt 2019

@tosomja ja už po 6 nedeli som bola na kontrolu a hneď po 6 nedeli som dostala to a potom o mesiac zas a zas len tento mesiac ešte nic a doktorka mi povedala keď som bola po 6 nedeli u nej že je všetko pohode ...

momkaa
autor
20. okt 2019

@pribinak áno dojcim ale už som mala 3 krát menzes a teraz zatiaľ nie

pribinak
20. okt 2019

@momkaa a tehotna nie si?

momkaa
autor
20. okt 2019

@pribinak tak len to dúfam že nie 🤣🤣🤣ale robila som si test ešte zo začiatku mesiaca a bola len 1 čiarka 🤣🤣🤣a teraz sa bojím lebo neviem musím urobiť ešte raz test pre istotu 🤣🤣

pribinak
20. okt 2019

@momkaa 😝

tosomja
20. okt 2019

@momkaa no, veru urob test 😜

titla
20. okt 2019

@momkaa Je to uplne v poriadku, si pomerne kratko po porode, navyse este dojcis, tie hormony robia svoje. Ja mam tiez 4 mesacne dieta a mala som zatial jednu menstruaciu, necely mesiac po sestonedeli, dalsia uz neprisla (a dufam, ze tak skoro ani nebude😉)

momkaa
autor
20. okt 2019

@titla tak ja neviem no ja som 1 rodička a každý nie čo iné tak neviem ako aj doktorka mi povedala ze bude to normálne keď aj pol roka nedostanem ale tak neviem no ... jej no super 😊😊😊a ja som mala 3 2 krát v 1 mesiaci a potom ďalšiu až o mesiac a teraz čakám a nic ale tak som rada ale aj sa bojím

bayuska
20. okt 2019

@momkaa poznám baby, ktoré po pôrode mali behom 1,5 roka len 2x menštruáciu, takže vpohode 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre