Je to hlienovitá zátka?

karinkarisko
15. apr 2022

Ahojte dúfam niesom nechutná alebo niečo chcem len radu som 40 TT plus 4 dní a šla som na vcko a utrela a má toaltenom trošku ako sopel takej žlto zeleno farby môže to byť zátka? Ísť do nemocnice alebo nie ďakujem

karhu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
platinumblond
15. apr 2022

@karinkarisko moze, ale zatky je podstatne viac, ja som bola az prekvapena 😄 do nemocnice by som s tym nesla pokial je inak vsetko ok

mima1
15. apr 2022

Do nemocnice netreba. A zatka to moze byt. Nezlakni sa ak by zmenila farbu

beata_k
15. apr 2022

@karinkarisko Tu si pozri. Hovoria o tom. Este netreba do nemocnice.

https://www.youtube.com/watch?v=q6ACzn7GOq8
mima1
15. apr 2022

Teda netreba ak nemas nieco ine nekrvacas nemas bolesti kontrakcie nepraskla voda atd. daj horucu sprchu napr alebo len cakaj

surama
15. apr 2022

@karinkarisko Teoreticky moze byt, ale to nie je dovod uz ist do nemocnice. Pomaly sa ti moze spustat porod, ale to este pridu kontrakcie a az ked budu caste a silnejsie, tak sa vyber do nemocnice. Nie je prijemne niekolko hodin pocuvat, ako ine zeny rodia...Teraz by ta poslali naspat domov aj tak.

slavuska1506
15. apr 2022

@karinkarisko ja som s takou isla, aj porodila. 🤭

karinkarisko
autor
15. apr 2022

@slavuska1506 lebo mala som najprv bolesti dala som si sprchu a prešlo to a utrela a na toaletnom ťa zátka trošku..a teraz ma bolia trošku kríže ale dá sa to zvládnuť..tak idem skúsiť ľahnúť a uvidíme

joesvk
16. apr 2022

Mne odišla zátka v piatok poobede a rodiť som začala v pondelok. A mala som v tom hliene aj trochu krvi.Drž sa 🙂

fok
17. apr 2022

@karinkarisko ahojky, môže aj nemusí.
Ja som mala hlienovu zatku aj s prímesou krvi a hlavne začala mi odchádzať v piatok rano a porodila som až další týždeň vo štvrtok.

sunny15
17. apr 2022

Ahoj,mne hlienova zátka odchádzala postupne pár dní,bola akoby priesvitná guma,ale môže vyzerať rôzne, od priesvitnej až po primes krvi.Niekomu odíde pár dní pred spustením pôrodu,inej zas v pôrodnici bezprostredne pár hodín pred pôrodom.

karinkarisko
autor
17. apr 2022

@sunny15 áno mne asi 2tt dozadu išlo tiež aj falošné som mala ako keby sa telo pripravovalo a teraz pár dní keď sa utrem hustejšie žlté ako sopel Ale bez krvi zatiaľ no boeksti mám krížov alebo pod bruškom a vždy si dám vaňu teplu a prejde to. No už by som to chcela mať za sebou aj veru ..už prenasam 5 dni a je hrozne uzzz

sunny15
17. apr 2022

To sa uvoľňuje postupne,ale určite to čochvíľa príde,no a ak nie tak ti pôrod vyvolajú,už by aj bolo načase po 5tich dňoch.

lienka.7
17. apr 2022

@karinkarisko ahojky, mne to takto začalo v pondelok, mala som vtedy aj poradňu a doktorka mi povedala ze to je max.tyzden do porodu, aby som bola pripravená. Porodila som nakoniec vo štvrtok. Musis tam mat primes krvi, mne to tak začalo v stredu podvečer, a vo štvrtok na obed to zo mna potom cele vyletelo na WC (ako ked mas hnacku) a do 2 hod.bola mala na svete. Podotýkam ze vodu mi pichali na boxe.

natalinka25
17. apr 2022

Nie není. Ja som mala riadne toho veľa plus krv. Porodila som o týždeň.

karinkarisko
autor
17. apr 2022

@natalinka25 no som to aj s dr.riesila že je to. Pomaly mi odchádza... Každej žene môže inak kazda sme iná niektorým veľa a kus a aj krv alebo menej po kuskoch a žlté a husté ako sopel ... A pôrod môže aj 2tt pred aj po aj pár hodinách aj deň dva je to iné u každej a to nik nevie kedy príde len zacitime už..

karinkarisko
autor
17. apr 2022

@lienka.7 áno si sledujem stále čo ako a dávam aj bacha jasné no dúfam už to príde aj hneď ..

fantaghiro21
17. apr 2022

Mne zátka odisla o 19tej a ráno 4.01 aom porodila. Každopádne treba do nemocnice pri kontrajciach, skracujúcich

lienka.7
17. apr 2022

@karinkarisko Ja som to uz proste ak tak pocitovo cítila, že sa to blíži... v stredu som aj bola v porodnici, lebo aj slabé kontrakcie boli, ale otočili ma domov ze to porod este nie je. Ako mi potom odisla zátka, tak nastúpili hned aj kontrakcie a uz to išlo. Do 30 min.sme boli v porodnici, uz som bola otvorená a po pasoch a vysetreni hned na box som sla. A bolo 😁 drzim ti palce ✊🍀

karinkarisko
autor
17. apr 2022

@lienka.7 no bodaj by to už šlo na mňa veru je to hrozne len toto po kuskoch a. Neviem či aj plodová to není po kúskoch

karinkarisko
autor
17. apr 2022

@fantaghiro21 áno tie s nemala. Veru len hodinu také ako menstruacne a ešte mala sa natahovala. Strašne som to cítila až dole doleee ale nič po hodine to prešlo veru tak asi poslickovia..a môže tie ma bolievaju áno ale nie moc..

klip0
17. apr 2022

Aj ja som si pred pôrodom myslela že takéto je zátka. Nakoniec keď to bola zátka tak jej bolo fakt že veľmi veľa (toto je mini kvapôčka oproti tomu) a bola aj s hnedou krvou. Do pár minút nato mi aj praskla voda a hneď začali kontrakcie

lienka.7
17. apr 2022

@karinkarisko s plodovou vodou ti neporadím, mne ju oba x pichali na boxe. Ak si myslíš, ze by to mohlo byt ono, daj si klasickú porodnu vložku a chod do nemocnice. Oni urobia test ci je to plodová voda alebo nie.
Moze to byt len tvoj pocit ale nemusí. Ja som tiež spala, zobudila som sa, ze mam mokro medzi nohami a myslela som si ze plodová voda mi praskla. Ale vôbec, uz som mala na vlozke krv a na WC zo mna vyletela zátka.

karinkarisko
autor
17. apr 2022

@lienka.7 áno dala som si vložku

lienka.7
17. apr 2022

@karinkarisko neviem odkiaľ si, ale ak by sa ti hocičo nezdalo, chod sa dat pozrieť. Neviem v ktorom si tt ale radšej nech ta 5x otočia ako by bolo neskoro.

karinkarisko
autor
17. apr 2022

@lienka.7 už prenasam pár dní a utorok mám nemocnicu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre