Máte s tým skúsenosti?
Ked rodis, tak ti je to vlastne jedno. Ja som mala dlhsie tricko a ked mi krpcov prilozili, aj tak som si ho vyhrnula.
uprimne?ked to pride,bude ti to uplne jedno...
ja som bola tiež aj vo vani (nahá) a potom som tuším dostala takú košeľu... ale ani si nespomínam, či som ju mala 🙂
Vobec si neuvedomujem, ako som rodila 🙂 to finalne tlacenie ide vacsinou rychlo, dovtedy samozrejme oblecena, potom vyhrnuli tu erarnu maxikoselu a tlacilo sa, potom mi ju asi aj stiahli dole, ked mi dali malu, aby sme mali ten spravny bonding koza na kozu
Ja som mala nocnu koselu, zamrzla by som. Si pamatam aku som mala zimnicu pred porodom, paplonom som bola zakryta a to bolo vonku minimalne 25 stupnov.
ja som mala vsetky 3razy koselu s dlhym rukavom, vonku 30 stupnov a mna drglovalo ako keby mrzlo... len som ju vyhrnula a hotovo, vobec som nebola naha, to musi byt neprijemne - teda normal porod, vo vani samozrejme hola 😉
Ja som sla na sekciu a pol personalu ma videlo nahu, asi cely ma videl kojit, bolo to na nieco dobre. Presla ma hamblivost. Aj ked bolo cudne ich stretnut neskor a spomenut si aha ten ma videl holu, aj ten, aj ta.... 😀
Mne osobne by to bolo velmi neprijemne..
Mne bola tesne pred pôrodom taka strasna zima, ze by som najradsej rodila v kozuchu 😀 Ale odhliadnuc od toho by mi bolo neprijemne rodit naha...
Pamatam si,ze mi bolo strasne zima v nocnej koseli, takze za mna urcite oblecena.
Ja som počas celého pôrodu a jeho fáz mala na sebe košeľu. Dlhé hodiny čo som tam ležala mi tá košeľa pomohla, lebo mi nebola zima... Pred zrakmi ma neochranila, nakoľko ma zospodu videlo cca 20 ľudí z personálu a cca 50 študentov medicíny... Hanblivost opadla asi po 5 minútach...
Mne tiez bola sialena zima, najviac som ocenila hrube ponozky na nohach, nocna kosela sa mi zdala strasne tenka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Moj prvy porod prebiehal vo vode a vtedy som bola naha.vobec mi to nevadilo, skor som sa citila, ze mi nic neprekaza. Druhy porod som mala klasicky tu na SVK a to som mala nocnu koselu. Neviem si predstavit, ze by som bola na pogumovanom lehatku naha, asi by to bolo neprijemne. Takze zavisi podla toho ako bude porod prebiehat.