Je možné necítiť kontrakcie?

2. sep 2022

Je možné necitit kontrakcie ? Len tvrdnutie brucha...?

sszuzu8
2. sep 2022

Kontrakcie určite cítiť budeš 🙂 nie je bežným javom aby ich žena necítila 😅

autor
2. sep 2022

@sszuzu8 pri prvom som moc necitila preto taka otázka

sudocek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babydesire
2. sep 2022

A ako si bez kontrakcii porodila ? Rodila si planovanou sekciou ? 🤔

babydesire
2. sep 2022

Alebo to prehnali s epiduralkou ?

jaskolka
3. sep 2022

Je zrejme možné ich necítiť ako silnú bolesť,kamoška skutočne rodila 3x a vždy to prirovnala len k silným tlakom, ale ze bolesti necítila príliš.
Ale určite ich cítila, bez toho jedine ze epidural, alebo narkoza..

heln
3. sep 2022

nejdem sa robit na odbornicku za to ze som lezala mesiac v nemocnici, ale ano je to mozne, niektore zeny mali len bolesti v krizoch, niektore vobec necitili, len bolo vidno na "pasoch", ze maju kontrakcie.

anavixy
3. sep 2022

Ano, existuju aj taketo stastne zeny 🙂 no je ich malo, ja som za 4 roky v pôrodnici este taku nestretla 😃

selest
3. sep 2022

Pri druhom som necitila nic, sestra aj dr na mna pozerali ako dva puky ze na pasoch vidiet ze mam silne a ze musim mat velke bolesti. Necitila som nic len trosku silnejsi tlak dole ako sa tlacil hlavickou von. Rychlo po tom som aj porodila trvalo to max hodinu ani tolko. Bez epiduralky bez nicoho proti bolesti... Doteraz nechapem co to bolo, prvy porod bol velmi bolestivy a dlhy..

mamalaskam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabika128
3. sep 2022

Áno, pri druhom pôrode som si zažila, čo je to necítiť kontrakcie 😅😂 najprv prišli klasické silné a potom boli postupne slabšie, aj keď na monitore silné. Keď som išla na cisársky nakoniec, kontrakcie som už ani necítila, iba tlaky zospodu. Pri prvom pôrode som bola od bolesti úplne mimo dlhé dlhé hodiny, až pokiaľ mi nedali epidural a bolesti sa zmenili na tlaky.

filodendron
13. sep 2022

Ano, kamaratka nemala bolesti ziadne, nevedela ani kedy tlacit.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre