Baby od rána ma preháňa, a mam balenie bruška ako pri menzese. Začal sa niektorej tak porod?
@tina147 ano, mna preháňalo celu sobotu, celu noc a aj nedeľu, no a v nedeľu o tretej odtiekla pl. voda a išla som rodiť.
Ano...3x 😊
aj mne hnačkou začal ... do 24 hodin boli na svete obe deti takto
A koľko od hnačky môžu prísť kontrakcie?
@tina147 ja som nevedela, z čoho ma boli brucho... prišlo mi to take rovnaké. Az v pôrodnici, ked mi dali klystir a som sa vytoto... potom prisli pravidelne kontrakcie.
@tina147 mna to chytilo naraz v jednu minutu. sla som na vecko, ze ma ide silno prehnat.. do toho soms a vsak musela otocit, lebo som zacala zvracat a k tomu ma chytila prva kontrakcia a o minulu a pol dalsia, a o dalsiu minutu a pol dalsia.. a o hodinu a pol bol maly na svete 😀
fakt.. verte ci nie.. zvracat, k tomu prehanave stavy + kontrakcie.. a to vsetko naraz.. no najhorsia cast porodu 😀 😀 😅
nastastie sa mi to stalo vecer ( ked osm dopozerala panelak ) v nemocnici , takze aj dr som zastihla na chodbe ked som sa vracala z wc 😀
ja osobne som pri druhej dcere z pondelka na utorok v noci chytila nenormalne bolesti..myslela som ze uz rodim..ale to ma prahnalo asi aj od narodenia..sedela som na wc pol noci...rano zacali sem tam konktrakcie potom som prespala...a v stvrtok rano po prisati dcery mi odisla voda.. a o 15.30 sme vliezli do nemocnice a 2h na to bola mala na svete.
uvidime ako to zacne teraz
Mne to zacalo bolestami ako pri menzese,po 2 hod.sa tie bolesti zacali stupnovat a pri kazdej kontrakcii som sedela na WC 🙂 az pokial sa tie creva dokladne nevyprazdnili 😀
Tak kočky, včera prehananie a dnes vnoci celú celucku noc silné bolesti ako pri menštruácii. Ale bez prestávky. Takže pochybujem ze to sú kontrakcie. Ale ak dnes nerodim tak fakt nechápem oco ide. Malý asi somnou cvičí koľko znesiem.
Zamilion aj brusko mi strašne kleslo. Myslela som si ze to bude mať rýchlejší spád a nie takto dva dni a noc vytrapena. A to najhoršie ma ešte len čaká a už teraz som jak vypluta 🙂
@tina147 oddychuj a lahni si, neboj rozbehne sa to, mna vo stvrtok pred porodom strasne prehanalo abrucho mi kleslo velmi dole, s piatok rano mi odisla zatka ale ziadne kontrakcie a vecer o 9 plodova voda, cela a bez kontrakcii 🙂 ale to sme uz museli ist do porodnice, okolo 10 mi az zacali kontrakcie a o 4 rano bol drobec na svete 🙂. Drzim palce, daj tomu volny priebeh a oddychuj hlavne
Ďakujem ďakujem 🙂 tak sa neplasim teda ešte. Každopádne je to asi každú chvíľu tu. Som v očakávaní úplne 🙂
Dobrý deň ja sa chcem opýtať som v 39 TT a zatiaľ ma prehnalo iba raz je možne že som niečo zjedla alebo to stačí na prípravu pred pôrodom?? Ďakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
áno, môže to byť začiatok pôrodu. Držím palce....