ahojte.tie co ste rodili cca dva roky po predoslom porode bolo to rychlejsie,lahsie?treti porod ma byt lahsi?alebo aspon nie tazsi?menej hodin to trva?vdaka
Mám 5 detí, na striedačku chlapec, dievča, chlapec, dievča, chlapec. Chlapcov som rodila dlhšie a ťažšie, dievčatá ani neviem ako. Jedna 40 minút bolesti druhá 15 minút, dovtedy to bolo len také tvrdnutie bruška. Najhorší bol prvý a piaty pôrod. Rozdiely medzi porodmi 20mesiacov, 20mesiacov, 3 roky, 2 roky. Čiže pravdepodobne úlohu zohrávajú iné faktory ako čas 🙂
4 pôrody... prvý pôrod bol najdlhší a podľa mňa najťažší - podľa lekára úplne OK. trval pár hodín .
druhý bol o polovicu kratší ako prvý , tretí o polovicu kratší ako druhý, štvrtý zas kratší ako tretí... všetky pôrody bez oblbovákov.
lenže to som bola ja, niekto ti tu môže napísať že u neho to bolo inak ...
@deti95060810 ale bolo by to super,kebyze mam takto.
@bessdonna akože pôrody super, len moje deti boli "nespavce" ...
@deti95060810 aj moje 2.ale len kym som kojila.prve 3roky,druhe rok.teraz ze by som mohla mat klud tak chcem tretie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
celkom to nieje pravda, poznam mamicku, co mala 3 porod tazsi ako predchadzajuce dva...ja som zas mala druhy porod spontanny rychlejsi a lahsi ale zato viac bolestivejsi ako ten prvy ktory bol vyvolavany po termine...