Prvý pôrod bol sekcia, je bezpečnejšie aj druhý pôrod sekcia alebo prirodzený ?
Ale máte skúsenosti? Názory lekárov sa dosť líšia.
@luccija vyše 2 rokov.
Prvu sekciu som mala akutnu. Druhu planovanu presne po 3r.
Zalezi na dovode prvej a stave v tom dalsom tehu.
Po sekcii je bezpečnejšia sekcia, keďže väčšinou sú už utvorené zrasty, prípadne hrúbka jazvy nemusí byť dostatočná. Vyskúšať prirodzený môžeš, ale pri nepostupujucom pôrode radšej zas sekcia.
Prvu som mala akutnu sekciu, druhy porod po 4 rokoch prirodzený...vsetko bolo pocas tehotenstva v poriadku, takze ani moja doktorka, ani v nemocnici ma nik nenutil do sekcie...to iba ja som asi v poslednej hodine doktora pytala, ze reku som si ten prirodzeny porod asi rozmyslela🤣🤣🤣sa mi len smial, ze uz je neskoro😅🤣🤣
@trinneo a pôrod dopadol dobre? 🙂
Vsetko dopadlo dobre, uz vecer som mužovi a kamoškam hovorila, ze takýto prirodzený by som este v pohode dala...urcite lepsie ako cisarsky, tam som trpela ešte 2 týždne, co som sa nemohla zasmiať, kychnut, plakat a celé brucho bolelo...a samozrejme narkoza-to je tak hnusna vec, ze to uz nechcem nikdy zazit
neviem co je bezpecnejsie ale ja mam za sebou dva prirodzene pôrody a teda po oboch som na druhy den vedela normalne fungovat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Koľko je od pôrodu?