Ahojte, vie mi niekto povedať čo je "jazva po sekcii s vypadkom anechoidnym do V v hrubka takmer 2/3" Bola som na kontrole po šestonedeli a doky mi povedal, že je možna aj oprava a že to robia len v jednom meste na slovensku, alebo potom v čechach... Je to pod narkozou...
Mali ste niektora niečo podobne? Nemôžem to ani vygoogliť čo to vlastne je :P Zle zrastena jazva zvnutra.. Ale podrobnejšie...? Ďakujem za každu odpoveď...
@alenitka Tento mesiac idem do MT na vyšetrenie, tak budem vedieť viac 🙂
@maminka142 a ku komu ides? A ides tam na vlastnu ziadost ci ta tam odporucila gynda?
@maminka142 aj ja som po sekcii zaujimalo by ma ako to vyzera to co pises lebo ja tam mam tiez nieco ani neviem ako to nazvat
@maminka142 neuveriiiiiis 😀 ja som zmenila gyndosa a povedal mi to isteee !!! ze rana je ok, ze je uplne klasicka .. akurat mam vyvojovu vadu maternice, ale to som uz vedela a kedze som jedno dieta uz donosila nieje problem 🙂 tak sup sup snazit 🙂 tesim sa s tebou 🙂
Mne povedal moj dr ze jazvu mam poškodenú poškodila mi ju údajne kyretaz nakoľko po dvoch sekciach som ju mala krasne zahojenu... Jazva na maternici ma malinku trhlinku (otvor ) niekde v strede... Ze dalsie tehu bude rizikové a budem musieť davat na seba pozor a sekcia bude skor kvôli rupture maternice v mieste jazvy.... Druha dr mi povedala ze sono nie je postačujúce a mam si dat spravit hysteroskopiu ( zavedenie mikro kamery cez krčok a preskúmanie jazvy jej okolia) a poprípade hned spravit laparoskopiu v narkoze na zašiť tohto miesta ( chirurgicka oprava jazvy)
@maminka142
@alenitka
@dollynkaa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@maminka142 ahoj, uz si sa dozvedela nieco viac ? Mne to povedala gynda na preventivke, ze vacsiu cas jazvy mam v poriadku, vlastne mam v strede jazvy take trojuholnik, vyzeral tiez do pismena V .... a kludne nam odporucala snazenie o druhe mimino .. idem ale v januari na kontrolne sono k inemu gyndosovi, ci to fakt nieje nic vazne ...