Má niektorá z Vás skúsenosti s tým,že po cisárskom reze dostala injekciu do brucha? Vraj na stiahnutie maternice Ďakujem
vidí sa mi že to pichajú do zadku, nie do brucha
ja som na stiahnutie maternice po sekcii dostala injekciu do svalu... ale mozno je to o tom istom....
a nie jednu... ☹ neboj, po prepusteni domov sa budes citis coraz lepsie a ja uz neviem, ze som nejakou sekciou rodila.. 🙂
pichajú do brucha, každý deň aj dve, ale to brucho je také trochu necitlivé kvôli ovisnutej kože že to vôbec nieje cítiť....fakt vôbec
a to čo sa pichá do zadku to nieje na maternicu ale proti bolesti, diazepam, a podobne...a to bolí teda riadne.....
mám devät mesačne skusenosti s pichanym do brucha neboj nič to nieje sice nie po cisarskom.
do brucha sa pichaju subkutanne injekcie (pod kozu) (napr. Inzulin, Heparin atd), je to pre vsetkych ludi menej bolestive nez do ramena, ako sme vsetci zvyknuti
mna po cisarskom pichali do brucha viac krat, len uz neviem kvoli comu to bolo 😅 . no vobec ma to nebolelo.
ano,aj mne pichali do brucha,ale zda sa mi,ze mi vraveli,ze je to kvoly spravnemu riedeniu krvi po operacii.a prestali po dvoch dnoch,ked uz som vacsinu dna bola na nohach.
do brucha /podkožne/ po cisárskom sa môže podávať antikoagulačná liečba- na riedenie krvi, ako prevencia trombozy a embolie
na stiahnutie maternice mi davali kvapačky, do bruchaa fraxiparin to som si pichala aj sama a ani som necitila
ano ja som dostala po tretom injekcie do brucha je to menej bolestivejšie ako do zadku-svalu 🙂 vobec to neboli 🙂
no mne do brucha nie ale do ramena a neviem co to bolo ale asi na zriedenie krvi lebo vraveli ze to sa dava po operaciach.......
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nie nikto mi nic do brucha nepichal ani som o tom este nepocula 😕