Zdravím Vás. Hrozil niekomu predčasný pôrod z dôvodu skracovania krčka a predčasného otvárania sa? Do ktorého tt ste boli v nemocnici a dávali Vám magnézium a Utrogestan ? Kedy Vám liečbu vysadili a nastal napokon pôrod? Ja práve končím 35 tt, stále v nemocnici na magnéziu a progesteróne a nikto sa mi tu nevie k ničomu vyjadriť raz mi povedia že s takým nálezom môžem prenášať ale porodiť aj do pár hodín, čo ja akceptujem. Ja viem že je to vždy veľmi individuálne ale zaujímali by ma Vaše praktické skúsenosti. Ďakujem
@kacena4
Dal sa zvládnuť pôrod po takom dlhom ležaní? Mne vravia že by to mohlo ísť rýchlejšie.
@maryduch33 ja v 34tt davali mi magnézium +ešte niečo do infúzie neviem už presne čo, bábätko injekcie na dozretie pľúcok. Bola som tam týždeň a doma stále na magnéziu+ ležať. Rodila som v deň termínu a pôrod som mala úplne luxusný za 10 min hotovo.
@maryduch33 po pravde rodila som 3dni 😝
@4stanka4
Zrejme kortikoidy na vyvin plucok. Gratulujem Vám k babetku 🙂 Nakoniec všetko dobre dopadlo
@kacena4
Ono nie je take jednoduche po trojmesacnom ležani porodit 😭 Aj ja si to myslím no stále ma nútia ležat a magnéziove infuzie 🙄
@maryduch33 ano nasa princeznicka bude mat o mesiac uz rok. Sice bola z tych mensich babatiek ale nastastie je vsetko v poriadku 🙂 drzim palce nech vsetko dobre dopadne aj v tvojom pripade a nech este babatko vydrzi v brusku 🙂
Mne tvrdlo brucho, tak som bola v nemocnici v 29tt. Potom som sa otvárala, tak v 34tt znovu. Dali mi hormóny na pľúca a magnézium. Primár povedal, že urobili, čo sa dalo, tak to nechajú už na prírodu. V ten týždeň som aj porodila. Dostala som v nemocnici horúčky, takže akútna sekcia. Malý to zvládol dobre, na 4ty deň ho pustili z resuscitacneho 🙂 Prajem, nech všetko dopadne ako ma.
Ja som kvôli tomu ležala v nemocnici od 27tt so skráteným krckok na 1,5cm mesiac a pol,stále dookola magnézium,progesteron a 4 davky kortikoidov na vývoj pľúc bábätka. Lekári stále vraveli že to už môže prísť každú chvíľku,a nakoniec som porodila presne na termín
@maryduch33 Ahoj 🙂
Mna hospitalizovali v 33+1 na skracovanie krcka, tvrdnutie brucha, a otvorena na spicku prsta..
33+5 ma pustili domov davali mi magnezium a vsetky vysledky som mala v poriadku, teraz som 36+4a nemam ani tvrdnutie brucha nic ani bolesti vsetko je v poriadku 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja som porodila 38tt tyzden po tom ako ma pustili z nemocnice domov ze "pripravit sa na dieta" - lezala som 3m