Hrča nad ranou po cisárskom reze

nela197
12. máj 2020

Ahojte,pred 5 tyzdnami som rodila cisarskym rezom.Rana sa mi velmi pekne hojí,dokonca ma uz skoro vobec neboli,avsak dnes som si na jednej strane nad ranou nahmatala v bruchu taku "hrcu" tvrdsiu,avsak tato hrca ma vobec neboli ani nic,len ma znepokojuje co to moze byt.Buduci tyzden idem ku gynekologicke,tak sa nato,samozrejme,opytam jej, avsak chcela som len vediet ci s tym niektora nemate skusenost,co by to mohla byt.

dahliaa
12. máj 2020

Já měla CS 2x a také tam vždy měla po straně bulku, která časem zmizela. 🙂

janulka257
12. máj 2020

@nela197 ahoj, to môžu byť stehy v podkoží... mala som tiež na 1 strane. Zmizlo to po pár mesiacoch.

soninka9
12. máj 2020

Aj ja som mala také hrčky a zmizli 😊

habibim
12. máj 2020

Som presne rok aj 3 dní po druhej SC a takú hrčku vo vnútri na jednej strane mam ešte stále, ale už menšiu než hneď po porode, po prvej mi to zmizlo asi do 3 rokov.. To su vnútorné stehy, vnútri sa ťažšie všetko hojí než zvonka..

nela197
autor
12. máj 2020

Aha,dakujem Vam pekne baby za info 🙂 Upokojili ste ma,uz som sa bala,co to moze byt.

katarinarokosna
12. máj 2020

Mám za sebou 3 sekcie. Tie hrčky vždy zmizli. Len si nepamätám časový horizont. Takže môžete byť bez obáv.

zuzlicek44
31. mar 2022

Prosím vás ale veľké boli vaše hrčky cca?
Ja mam na jednej strane veľkú hrču tvrdú,veľkosť asi ako kiwi. 😱

mirisaj
7. jún 2023

@zuzlicek44 ahoj, prosim ta co bola ta tvoja hrca? ja som 2 tyzdne po sekcii a na pracej strane mam tiez taku hrcku, celkom velku...najprv ma aj v tom mieste bolelo, ale uz nie...inak sa mi rana hoji pekne

pink_lady
7. jún 2023

@mirisaj sice nie po císařském ale moze to byt serom - syn tak mal teraz po slepaku, treba si to dat ist pozriet, urobia ultrazvuk a rozhodnu ci a co s tým

zuzlicek44
8. jún 2023

@mirisaj
@mirisaj ahoj. Neviem čo bola,ale že to je bežné po cisárskom. Bola som aj u doktora vtedy.
Vtedy som sa zľakla že čo to je,ale teraz už som kľudná,telo kus potrebuje čas na zahojenie

mirisaj
8. jún 2023

@zuzlicek44 @pink_lady ďakujem 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre