Hospitalizácia deň pred sekciou

viki1995
22. jan 2022

Ahojte,mna by len zaujimalo kvoli comu hospitalizuju v nemocke uz jeden cely den pred sekciou. Zajtra mam prijem rano o 8:00 a az v pondelok sekciu,akoze ten cely den som mohla byt doma este a ja fakt netusim co tam cely den budem robit. Predoperacne vysetrenia uz mam vswtky za sebou,tak fakt nechapem🤷‍♀️

evaemah
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petko81
22. jan 2022

@viki1995 tak to meviem
Aj kamoška tak bola zbytočne sa stresovala
A doma 2male deti

Drzim prsty

viki1995
autor
22. jan 2022

@petko81 ved to ze aj ja mam doma 4rocnu dceru,a aj tak to bude narocne byt bez nej,nieto ests takto ze este dalsi jeden den do plusu tam byt🤷‍♀️😪
Dakujem😊

galganka
22. jan 2022

Budeš ležať, oddychovať, nohy ti zabandážujú, od večera bez jedla .. ešte máte aj tata, je rodič, zvládne to doma.

masinka
22. jan 2022

@viki1995 ja som tiez koli planovanej sekcii musela prist den pred, nastastie stacilo prist poobede. Doma som tiez mala 3 a 5 rocnu. Sekciu som mala planovanu na 8:00 rano, dcera sa rozhodla ze im na ich plany zvysoka kasle a zacala sa pytat na svet o polnoci, o tretej sme volali lekarovi, o piatej sa narodila 😀

locog
22. jan 2022

ja som ráno prišla nalačno na ôsmu na plánovanu sekciu a 9.56 hod bola malá na svete

mmoonna
22. jan 2022

Ja som prvú sekciu mala tiež deň predtým. Druhú sekciu som prišla ráno na 7,00 a o 8,00 bol malý na svete. Obidve sekcie plánované

macica1706
22. jan 2022

Ja som tak bola tiež.V deň nástupu vlastne nič len mi vecer dali nejakú tabletku a už som nemohla jest a od polnoci ani piť a ráno mi dali čipky na vyprazdnenie.tiez mi to došlo zbytočne a to som mala doma 20mesačne dieta🙄

jexica
22. jan 2022

joj drzim palce tiez som mala ist den pred sekciou na hospitalizaci tiez v nedelu a pondelok by bola ale mala som stastie ze sa mi odtiekla v sobotu voda prisla som do dvoch hodinu urobili sekciu a bol
pokoj

tani777
22. jan 2022

Ono je to hlavne kvoli tomu,aby toho sestry/PA nemali v pondelok toho tolko vela..
Som sestra,sice na inom oddeleni,ale mali sme planovane zakroky..mali sme prijmy uz aj v piatok,a zakroky az v pondelok..keby vsetci,co prisli na prjem piatok+nedelu,prisli az v pondelok,nevedeli by sme,kde nam hlava stoji..lebo prijmy+zakroky+prepustenia+ostatna robota,je toho strasne vela..
Drzim palce,nech bude vsetko bez komplikacii 🙂

viki1995
autor
22. jan 2022

@tani777 ďakujem😊 ano to chapem,isto by toho bolo potom strasne vela

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre