ahojte tehulky,
chcem sa opytat,nemam az take velike brusko,
ale aj tak mam problemy sa tam dole dobre oholit,
tak mi napiste ako si to mam tesne pred porodom,
ci to nechat na sestricku alebo si to ja..
ci to musi byt nejako uplne super alebo ako..?
treba zapriahnut partnera, ale da sa napr. aj za pomoci zrkadielka
no aj to ma napadlo 😉 ,ale tak radsej si to urobim sama,ale mam z toho teraz nervy a neviem ako to bude o 2 mesiace...uz teraz mam naozaj problem 😅 ,
no a potom je to dolezitejsie tam okolo hradze ,alebo cele do hladka...
?hm?🙂
popamati, nieco so zrkadielkom a akrobaticke vykony. 🙂 a ked uz bude fakt velke tak zapriahni priatela, ako pise certica.
🙂 tak ho musim uz dnes zacat ucit,aby sme to do porodu stihli 🙂
😀
no, ja som dost pohodlna, tak som zaucila svojho muza hned na zaciatku vztahu 😀 , takze ma uz 8 rocnu prax 😎
a ako mu to islo?nebala si sa ze ta poreze?
mmna to teraz napadlo,no iuvidime vecer ze ako nam to pojde teda..
a este,ako to ma byt pred tym porodom oholene??
on sa bal, ze ma poreze, aj sa mu prvykrat triasla ruka a ja som sa na tom smiala 😀
petka, ako oholite, tak bude 🙂
ma byt oholene okolie genitalii alebo aj podbrusko?
dupi, ja osobne som mala oholene aj podbrusko. no myslim, ze az tak netreba.
dupi, ak rodis normalne netreba, ale pri cisarskom treba komplet
certi,aj pri normalnom sa holi komplet. 😉
doporucujem vam stihnut to este doma,lebo mna oholili na prijme/len som sa sla ukazat,a oni ma tam nechali/,a aj ked to bola nova ziletka,pokial som do druheho dna porodila,som myslela ze ma sibne/vsetko vysypane/. 🙄 tak som od sestriciek splasila calciovku mast,a natierala sa nou./aspon sa lepsie vysetrovalo/ 😀
roashi, ja som si tam nechala nejaky ten chlp hore 😀 a sestricka vyhlasila, ze ak idem SC, musi mi "zhodit" aj ofinku
ved aj ja som tam toho nemala "za hrst" 😀 ,ale prebehli ma komplet od "pupka az do zadu". 😀
nic......ziadna "brazilia" 😀
nerodila si v lete?
v novembri.
tak nist 😀
keby v lete,tak co?/sedim si na kabliku/ 😅
ze aby ti teplo nebolo byvalo 😀
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj................ 😀 😀 😀
ale ja tam mavam aj tak len pasik........ 😀 😀 😀
aj ja by som mala keby sa mi dalo 🙂
ale v poslednom case tak funim pri tom,ze si to oholit
hociako lebo uz potom nevladnem 😀 😀 😀
musis poprosit svojho chlapa. 😀
ved uz len cakam kedy dojde domov a hned ideme na to 😉
petka,ved si este len v 28tt,este len budes funiet! 😀
joj no to si neviem ani predstavit..ako nemam az take velke to brusko,ale ja si to tam nevidim a ako si tam kukam a naklanam..tak to funenie je z toho no... 😎
baby tak som sa dobre zasmiala 😀 ale do smiechu mi tiez zrovna nie je pri holeni, vzdy ked idem do poradne, tak zhodim haro, ale stoji to niekedy zato. naposledy som si na pracku, ktoru mame pri vani dala take velke zrkadlo, takze to uz bolo lepsie, ale tiez cumet do zrkadla, a mat to opacne, to je sranda, takze sme-tam pozeram sem-tam po pamati, no prca. Inak ja som rodila malu normalne a ofcu mi nechali 😀 😀 😀 😀 😀 ale tam dole ma sundali total, a potom to bolos uper, ked mi v tom siti rastli nove chlpky 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
hehe, dobrá to téma 😀 😀 😀 😀 😀
no ja idem po pamäti, prípadne zrkadielko ..
a pred pôrodom určite sama, na sestričku to teda nenechám 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nemusi to byt uplne super 🙂 ja som sa holila 3dni pred porodom-na ten som isla rovno z poradne 🙂 skus popamati 😀 mne to celkom islo 😀 alebo manzel, priatel nech prilozi ruku k dielu 😀