Ahojte, chcela by som sa opytat som po sekcii a na lavej strane ma ta rana strasne stipe, ked som sa lepsie pozrela vydela som ako mi z nej troska hnisa 😒 mam ako keby zle zasitu ranu a zda sa mi ako keby som tam mala dieru a mala som tku zlkastu tekutinu, prste hnis. Co s tym mam robit? Mam ist k doktorovi? Ci si staci repikom premivat ? Ja som si to dezinfikovala dezinfekciou,ale neviem co dalej. Mate s tym nejaka skusenosti? Dakujem
do konca sestonedelia sa ti o pripadne problemy ma starat oddelenie v nemocnici, kde si rodial, takze ano, mas ist tam....
urcite chodte do nemocnice, ved este nejaky zapal dostanete z toho.
Ja som mala po sekcii to isté.dali my atb augmentin alebo tak nejak a do tydna sa to zahojilo.to sa stáva ked je nejaká spinka na sále.
necakaj a sup k dr nech to pozrie istota je gulomet ako sa hovori 😉 dufam ze bude vsetko ok
Ahoj, toto isté som mala ja. Bolo leto 37 stupňov. Mne to začalo hnisať ešte v nemocnici, povedali, že mi to slizí keď mi vyberali cvoky. Pretreli liehom, zalepili a bolo. Keď odlepili vždy som mala na nohavičkách otlačené stopy hnisu. Až keď som prišla domov som si to pozrela v zrkadielku. Mala som po celej dĺžke rany akoby hnisavý pľuzgier. Ja som si to niekoľkokrát denne vytierala liehom a mastila framykoinom a zakladala gázou, aby sa mi tie ovisnuté kože o seba neopierali. Ak sa dalo som ležala, aby to dýchalo a neotieralo sa o seba. Nahrievala biolampou. Po týždni sa mi ten pluzgier pomaly uvolnil a tá odhnisaná vrchná koža sa mi odlepila ako chrasta.
A hlavne pri sprchovaní si to utieraj iba vždy čistým uterákom na to určeným. Ale pre istotu asi choď k lekárovi.
Dosť stručný popis, ospravedlňujem sa. Prajem skoré zotavenie.
mas to uz zavrete? ja som to tiez mala..bol tam aj stafylokok, ale inac iba serozna tekutina, lebo mi vyliezali stehy 😅 10 mesiacov to trvalo..medzitym mi to este museli raz aj rezat 😝
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nefertitty mozes tam mat stafylokoka. urcite chod ku gyn.