Baby po cisárskom hnisala vám rána? som týždeň po a dnes som si všimla že na jednej strane mi vyteká hnis. aj má to tam bolelo viac ako na iných miestach. Mám to nechať tak alebo ísť s tým k dr?
Ahoj ja som mala to iste na ľavej strane som mala jazvu skaredsiu hrubsiu isiel mi hnis cca po mesiaci mi prestala hnisat ale ta strana ma bolela hadam aj pol roka ale len v teplej vode a tak ..
Ahoj áno mala,cele sestonedelie som chodila cistit jazvu na chirurgiu, z vyteru vysiel zlaty stafylokok.urcite chod ku lekárovi
ano mala som asi 1cm. to mi skusala dr. vytlacit ale bolelo ako hrom, som vravela ze doma si to pomaly vytlacim, a dala mi atb.
bez k lekarovi aj poradeny betadine je na lekarsky predpis ...moja segra tiez mala zapal a brala atb
Mne len trocha teraz pri tretej sekcii vytekal hnis a kazal mi to vetrat a natierat nejakym dezinfekcnym prostriedkom, betadine je dobra volba. Ale ak ti to bude trvat viac, mala by si s tym ist.
Asi by som s tým moc nečakala a radšej by som zašla k doktorovi hneď. Načo aj čakať, pokiaľ sa to zhorší?
Chod k lekarovi.Mohol tam ostat aj kus tamponu al nieco take.
no bola som u dr tak len betadine a repik. ešte sa chcem spýtať keď idem na WC na veľkú tak mám strašné kŕče úplne ako druhé kontrakcie myslíte že to je normálne nemôžem sa poriadne ani vytotot...
@daniela87sk no to asi nie je ok preto sa pytaju v nemocnici ako sa kakalo a ako vetry...
@daniela87sk so sa este vsetko musi uhrkat, ale treba jest vela vlakniny a zeleniny,teda ak kojis tak umerne tomu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mne zabralo betadine..trosku na vatovu tycinku a natrela som..mne v nemocnici dali silkyderm(silikonovy gel)