Ahojte už od štvrtka čo su 3 dni hnačkujem. Termín mam ale za 9 dni :/ plus ma boli hlava,občas aj brucho,chrbát veľmi zriedkavo a zle mi býva len v noci keď sa napijem vody :/ môže to byť predzvesť blížiaceho pôrodu? :/ stres nemam ....(dnes idem na svadbu) :D
Ja som rodila 31.7. a mala som termín 21.8. Sestrička na príjme mi hovorila, že sa na termín absolútne nemám spoliehať keď som jej hovorila, že ja ešte nemám rodiť 😁 a ja som tiež mala pár dní pred pôrodom hnačku...
Rodila som v 38 týždni a začiatok pôrodu hnacka. Potom aj plodová voda.
Ja som rodila 11dni pred, tiez som sa "cistila", potom kupel, a v noci porodnica 😄...tam klystir, ale nebolo co 🙈
Mozno pojdes zo svadby... Tasku si nachystaj pre istotu... 💚
Sleduj a uvidíš. Ono je to veľmi individuálne. Pri treťom pôrode som sa takto hnackovito čistila už 4 týždne pred pôrodom. A nakoniec som aj tak rodila v 40.tt.
Ja som mala v 38t a 39t hnacky a nic.rodila som az v 41t
Podla mna sa porod blizi. Pokial nemas nejake velke bolesti, ktore si myslis, ze by mohli byt sposobene hnackou, tak by som to asi nejak vydrzala
Preboha aka hanba...kto pozve ma svadbu zenu vo vysokom stadiu tehotenstva sa snad neurazi ked sa babo vypyta na svet....priroda sa neriadi nasimi terminmi v kalendari....takze radsej tasku so sebou a pokial sa da uzit si to dnes ...potom pridu ine starosti
Porodis ... Sorry, automatická oprava.
Ja tiez chodim uz 4 den kazdy den na wc ale hnacku nemam. Predtym total zacpa 😆
tesne pred pôrodom som mala takéto stavy...
Nahodou to bude krásne. Porodiť v den svadby. Teda nie vlastnej 😁😁😁
Baby a moze byt aj normalna castejsia stolica?
neviem si predstaviť, ako by tvoj pôrod mohol pokaziť svadbu... pokiaľ nie si jediný hosť, nemaj obavy, oni sa budú veselo baviť ďalej, aj keby si skončila v pôrodnici 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@sonicka96 Hnačky bývaju pred pôrodom, ja som rodila 12 dní pred termínom. Je málo pravdepodobné, že budeš rodiť presne v termíne takže to už môže prísť kedykoľvek 🙂