Hnačka v 38tt?

sonicka96
16. jún 2018

Ahojte už od štvrtka čo su 3 dni hnačkujem. Termín mam ale za 9 dni :/ plus ma boli hlava,občas aj brucho,chrbát veľmi zriedkavo a zle mi býva len v noci keď sa napijem vody :/ môže to byť predzvesť blížiaceho pôrodu? :/ stres nemam ....(dnes idem na svadbu) :D

m_s7
16. jún 2018

@sonicka96 Hnačky bývaju pred pôrodom, ja som rodila 12 dní pred termínom. Je málo pravdepodobné, že budeš rodiť presne v termíne takže to už môže prísť kedykoľvek 🙂

timilv
16. jún 2018

Ja som rodila 31.7. a mala som termín 21.8. Sestrička na príjme mi hovorila, že sa na termín absolútne nemám spoliehať keď som jej hovorila, že ja ešte nemám rodiť 😁 a ja som tiež mala pár dní pred pôrodom hnačku...

luciahromadkova
16. jún 2018

Rodila som v 38 týždni a začiatok pôrodu hnacka. Potom aj plodová voda.

wladka
16. jún 2018

Ja som rodila 11dni pred, tiez som sa "cistila", potom kupel, a v noci porodnica 😄...tam klystir, ale nebolo co 🙈

wladka
16. jún 2018

Mozno pojdes zo svadby... Tasku si nachystaj pre istotu... 💚

zuz02
16. jún 2018

Sleduj a uvidíš. Ono je to veľmi individuálne. Pri treťom pôrode som sa takto hnackovito čistila už 4 týždne pred pôrodom. A nakoniec som aj tak rodila v 40.tt.

nikusiak9
16. jún 2018

Ja som mala v 38t a 39t hnacky a nic.rodila som az v 41t

sonicka96
autor
16. jún 2018

@wladka totoii som nechcela počuť 😂 bola by to strašná hanba pre mna,pokaziť niekomu svadbu takýmto spôsobom :D

penelope11
16. jún 2018

Podla mna sa porod blizi. Pokial nemas nejake velke bolesti, ktore si myslis, ze by mohli byt sposobene hnackou, tak by som to asi nejak vydrzala

radkamikic
16. jún 2018

Preboha aka hanba...kto pozve ma svadbu zenu vo vysokom stadiu tehotenstva sa snad neurazi ked sa babo vypyta na svet....priroda sa neriadi nasimi terminmi v kalendari....takze radsej tasku so sebou a pokial sa da uzit si to dnes ...potom pridu ine starosti

ukulela
16. jún 2018

@sonicka96 sotva porodila na svadbe. Akonáhle by si mala pocit kontrakcií sa jednoducho zdekujes a hotovo.

ukulela
16. jún 2018

Porodis ... Sorry, automatická oprava.

dlucy
16. jún 2018

Ja tiez chodim uz 4 den kazdy den na wc ale hnacku nemam. Predtym total zacpa 😆

deti95060810
16. jún 2018

tesne pred pôrodom som mala takéto stavy...

erickatt
16. jún 2018

Nahodou to bude krásne. Porodiť v den svadby. Teda nie vlastnej 😁😁😁

dlucy
16. jún 2018

Baby a moze byt aj normalna castejsia stolica?

pininka
16. jún 2018

@sonicka96 ja som z magnezka hnackovala skoro dva mesiace, ale je fakt ze som potom rodila koncom 37tt.

leniel
16. jún 2018

neviem si predstaviť, ako by tvoj pôrod mohol pokaziť svadbu... pokiaľ nie si jediný hosť, nemaj obavy, oni sa budú veselo baviť ďalej, aj keby si skončila v pôrodnici 🙂

sasesoe
16. jún 2018

@sonicka96 ak by to predsalen dnes prislo, tak kolko mamiciek rodi s makeupom a urobenymi vlasmi? Budes mat krasne fotky :-* svadbu nepokazis, tym sa netrap, este budu hrdi, ze aky skvely datum...

eliska13
16. jún 2018

@dlucy veď už je málo miesta, možno ješ viac ovocia zeleniny všetko je normálne🙂
@sonicka96 tiež si myslím, že to máš za par

dlucy
16. jún 2018

@eliska13 praveze vobec 🙂 tak uvidime

micayla997
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erickatt
17. jún 2018

@sonicka96 no?? Rodis ci spis po pretancovanej noci

sonicka96
autor
17. jún 2018

@erickatt spiiiiiim 😂❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre