Ahojte baby...termín porodu som mala 13.3...teraz už v štvrtok mám isť do nemocnice,pokial dovtedy neporodím...chcela by som sa spýtáť či hlienová zátka musí obsahovať ružovu alebo červenu farbu...lebo momentálne som na nohavičkách mala take niečo biele ako krem a ked som bola na wc,tak som na toaleťáku mala taký hustý zelený hlien...bolesti ako pri menzese mám už pomali týžden...Može sa mi blížiť porod???
@stastnamamulka uvidím...počkám do zajtra...však to bol iba taký malý...nebolo toho vela..a pohyby maličkeho si sledujem..zajtra zavolám svojmu dr..no mohlo by sa mi to dovtedy rozbehnuť..prečo si myslíš,že to nieje dobre???
@adulkadk zeleny hlien by mohol naznacovat,ze sa ti plodova voda zacina zafarbovat do zelena,co nie je dobre,rovnako mozes mat nejaky zapal-infekciu dole,hlien do zelena je tiez jeden z priznakov alebo aj nic z toho a vsetko moze byt ok.
@stastnamamulka ahaaaaaaa,tak dakujem za radu...zajtra teda fakt zavolam tomu dr a pojdem si radsej do nemocky skorej...inac mám nastupiť až v štvrtok.. 🙂
@adulkadk .....ide o to, ze hlien asi nebol zeleny, ale mozno uz presakuje plodova voda... a ta sfarbila hlien na zeleno...a ako vies zelena ci hnedasta plodova voda je prusvih...... okamzite by som naklusala do porodnice, ale ze okamzite......hlavne ked prenasas......
ahoj.mne "pretrhli" hlienovu zatku v porodnici aby sa mi rozbehol porod.a dost to bolelo a farba bola jasno cervena a este taku polhodku som slabo akoby krvacala (a porod sa aj tak nerozbehol)..no suhlasim s babami a nazormi na ten zeleny hlien,chod k lekarovi 🙂 a drzim palce nech porod dobre dopadne 😉
@jankagun
@awalancha3
@stastnamamulka dnes som ešte chcela biť s deťmi ked dojdu zo školi a školki no pomali sa pripravujem a tak na večer si zavolám sanitku...dufam že ma tam zas nebudu držať celý týžden,a až potom nečo somnou robiť ako pri predošlých dvoch porodoch...
@adulkadk nech vsetko dobre dopadne a potom daj vediet😉
@stastnamamulka dam určite vedieť,,,no momentálne mám ešte jeden problem...dnes som jedla asi try polovičky chlebu a práve som vracala ako keby som zedla plný hrnec niečoho...má aj vracanie niečo spoločne s dajme tomu príchodom porodu????
@adulkadk moja,na tvojom mieste som uz davno v nemocnici,fakt😉 a ano,hnackami a zvracanim sa telo pripravuje na porod,nie je to pravidlo ale moze byt.
@jankagun
@stastnamamulka
@awalancha3 tak mám konečne synčeka...nakoniec mi museli ajtak robiť sekciu...mal 48 cm a 3280 g.
@adulkadk 🙂🙂🙂gratulujeeem🙂🙂🙂nech sa vam dari😉
@stastnamamulka dakujeme 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@adulkadk gratulujem, a ten klud a nepriberanie moze byt aj z novorodeneckej zltacky.. nema nahodou?
@awalancha3 hej presne mal ju -bol v tom inkubatore-kde naneho svietilo to svetlo,presla mu a kedže nepapkal tak sa mu vratila znova,,,no už je dobre,už sa pomaličky rozpapkáva... 🙂 🙂 tak dufam že už bude všetko v pohode...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@adulkadk zavolaj do nemocnice,zeleny hlien nie je ok.