Hlienová zátka v 41. týždni

adulkadk
17. mar 2013

Ahojte baby...termín porodu som mala 13.3...teraz už v štvrtok mám isť do nemocnice,pokial dovtedy neporodím...chcela by som sa spýtáť či hlienová zátka musí obsahovať ružovu alebo červenu farbu...lebo momentálne som na nohavičkách mala take niečo biele ako krem a ked som bola na wc,tak som na toaleťáku mala taký hustý zelený hlien...bolesti ako pri menzese mám už pomali týžden...Može sa mi blížiť porod???

stastnamamulka
17. mar 2013

@adulkadk zavolaj do nemocnice,zeleny hlien nie je ok.

adulkadk
autor
17. mar 2013

@stastnamamulka uvidím...počkám do zajtra...však to bol iba taký malý...nebolo toho vela..a pohyby maličkeho si sledujem..zajtra zavolám svojmu dr..no mohlo by sa mi to dovtedy rozbehnuť..prečo si myslíš,že to nieje dobre???

stastnamamulka
17. mar 2013

@adulkadk zeleny hlien by mohol naznacovat,ze sa ti plodova voda zacina zafarbovat do zelena,co nie je dobre,rovnako mozes mat nejaky zapal-infekciu dole,hlien do zelena je tiez jeden z priznakov alebo aj nic z toho a vsetko moze byt ok.

adulkadk
autor
17. mar 2013

@stastnamamulka ahaaaaaaa,tak dakujem za radu...zajtra teda fakt zavolam tomu dr a pojdem si radsej do nemocky skorej...inac mám nastupiť až v štvrtok.. 🙂

awalancha3
17. mar 2013

@adulkadk .....ide o to, ze hlien asi nebol zeleny, ale mozno uz presakuje plodova voda... a ta sfarbila hlien na zeleno...a ako vies zelena ci hnedasta plodova voda je prusvih...... okamzite by som naklusala do porodnice, ale ze okamzite......hlavne ked prenasas......

jankagun
18. mar 2013

ahoj.mne "pretrhli" hlienovu zatku v porodnici aby sa mi rozbehol porod.a dost to bolelo a farba bola jasno cervena a este taku polhodku som slabo akoby krvacala (a porod sa aj tak nerozbehol)..no suhlasim s babami a nazormi na ten zeleny hlien,chod k lekarovi 🙂 a drzim palce nech porod dobre dopadne 😉

adulkadk
autor
18. mar 2013

@jankagun
@awalancha3
@stastnamamulka dnes som ešte chcela biť s deťmi ked dojdu zo školi a školki no pomali sa pripravujem a tak na večer si zavolám sanitku...dufam že ma tam zas nebudu držať celý týžden,a až potom nečo somnou robiť ako pri predošlých dvoch porodoch...

stastnamamulka
18. mar 2013

@adulkadk nech vsetko dobre dopadne a potom daj vediet😉

sammy
18. mar 2013

@adulkadk Ja som mala hlienovu zatku vzdy taku hnedastu a zakazdym odisla par hodin pred porodom, voda mi nepraskla ani raz, zakazdym ju prepichli na porodnej sale. A pri vsetkych troch detoch som mala zelenu plodovku, kedze som vsetky rodila po termine.

adulkadk
autor
18. mar 2013

@stastnamamulka dam určite vedieť,,,no momentálne mám ešte jeden problem...dnes som jedla asi try polovičky chlebu a práve som vracala ako keby som zedla plný hrnec niečoho...má aj vracanie niečo spoločne s dajme tomu príchodom porodu????

sammy
18. mar 2013

@adulkadk Moze to byt uz priprava na porod, ale aj nemusi. Ako ti zacali prve dva porody? U mna to malo dost podobny priebeh vsetky 3 razy, akurat sa to vzdy zrychlilo s kazdym dalsim porodom 😅

adulkadk
autor
18. mar 2013

@sammy pri prvom mi prepichli plodovu vodu a o chvilku som mala po tom...druhý som mala sekciu,takže s nemám taketo podobne skusenosti...

stastnamamulka
18. mar 2013

@adulkadk moja,na tvojom mieste som uz davno v nemocnici,fakt😉 a ano,hnackami a zvracanim sa telo pripravuje na porod,nie je to pravidlo ale moze byt.

sammy
30. mar 2013

@adulkadk Tak ako to dopadlo? Uz je dufam maly na svete?

adulkadk
autor
30. mar 2013

@sammy no najprv ma tam držali len tak a potom mi davali dva dni vyvolávačky a ked to nešlo tak sekcia...malý je krásny zdravý a je to malý anjelik...len máme trosku problem z budenim na papanie...on by stále spal,keby mohol...narodil sa 22.3. mal 48 cm a 3280 g

sammy
30. mar 2013

@adulkadk Gratulujem 🙂 Ja som vzdy snivala o takom dietati co by vela spalo, ale moje boli vsetky tri presny opak, spanku minimum a stale by len jedli tie prve tyzdne 😀 Tak drzim palce, aby sa vam to upravilo a prajem vela zdravia!

adulkadk
autor
30. mar 2013

@jankagun
@stastnamamulka
@awalancha3 tak mám konečne synčeka...nakoniec mi museli ajtak robiť sekciu...mal 48 cm a 3280 g.

stastnamamulka
30. mar 2013

@adulkadk 🙂🙂🙂gratulujeeem🙂🙂🙂nech sa vam dari😉

adulkadk
autor
30. mar 2013

@sammy dakujeme... no len v stredu musime na kontrolu bo mi chudol a museli sme nasadiť aj umelu výživu...ale aj kojime-ked sa mu chce...toto je moje tretie a zatial všetky boli kludne,no tento je ozaj maxi kludný...ani pri kupani sa nezobudil,,,

adulkadk
autor
30. mar 2013

@stastnamamulka dakujeme 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

awalancha3
30. mar 2013

@adulkadk gratulujem, a ten klud a nepriberanie moze byt aj z novorodeneckej zltacky.. nema nahodou?

adulkadk
autor
31. mar 2013

@awalancha3 hej presne mal ju -bol v tom inkubatore-kde naneho svietilo to svetlo,presla mu a kedže nepapkal tak sa mu vratila znova,,,no už je dobre,už sa pomaličky rozpapkáva... 🙂 🙂 tak dufam že už bude všetko v pohode...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre