Hlienová zátka

ivanka2017
9. jan 2017

Dobry den chcem sa spytat som v 38 tt a v noci som mala bolesti a isla do nemocnice kde ma vysetrili a odisla som domov a dneska rano o 2 som si dala vlozku a do 5 som mala krv na vlozke odisla mi uz hlienova zatka ? Termin mam az o dva tyzdne ale otvorena som na 1 cm je to v poriadku ? 😨

naniatko172217
9. jan 2017

Ja som bola na 1 cm 3 tyzdne. A po vysetreni mozes krvacat, to je uplne normalne 🙂

ivanka2017
autor
9. jan 2017

Takze este nerodim podla vsetkeho lebo nebolo to vysetrenie moc prijemne pre mna akurat idem na poradnu
😢 mam trosku aj strach

naniatko172217
9. jan 2017

Tak krcok uz je dost prekrveny, preto mozes po vysetreni krvacat. Ale nikdy nevies, mne napriklad vysetrenie vyvolalo porod, na druhy den bol naly na svete 😀 nemaj strach, na poradni to oznam Dr. ze si po vysetreni krvacala a uvidis, ze ta tiez upokoji 🙂

ivanka2017
autor
9. jan 2017

Upokojil ma som na 2 cm otvorena a ked ma bolesti pristihnu mam okamzite prist a po vysetreni je to normalne mi povedal ze krvacam

naniatko172217
9. jan 2017

No tak vidis 🙂 aspon vies, ze je vsetko okej 🙂

orieska325
9. jan 2017

Ja som mala to iste 38 tyzden teh.rano krv..aj kontrakcie sla som do porodnice nechali ma tam do vecera na izbe..mala som planovanu sekciu inak...vecer uz kontrakcie kazdych 5 minut otvorea na 2prsty..a o 22.00 uz bola mala na svete...u kazdeho je to individualne..tiez som bola 2tyzdne do terminu..

sykorkauhliarka
9. jan 2017

do buducna hlienova zatka je fakt guca hlienu nie krv ...to uz je potom individualne aka velka guca to je ..

ivanka2017
autor
9. jan 2017

Mno ja keby som tam mala veci tak uz si ma tam nechaju a dali by mi tabletku na vyvolanie ale inak by bol radsej keby to islo prirodzene

sykorkauhliarka
9. jan 2017

@ivanka2017 tak urcite mali nejaky dovod nie?

ivanka2017
autor
9. jan 2017

Mno nieco sa mu asi nezdalo ale keby sa mi opakovali bolesti mam prist aj s vecami ale on by bol radsej keby to prislo same prirodzene ako vyvolanie tabletkami nakolko sa liecim na epilepsiu

sykorkauhliarka
9. jan 2017

veci su iba banalita tie sa daju doniest aj neskor ..sama som tak ostala v nemocnici bez nicoho...kazdopadne drzim ti palce aby vsetko dobre dopadlo..niekedy lepsie skor ako nikdy a je tu aj sekcia

ivanka2017
autor
9. jan 2017

Sekciu som odmietla idem prirodzene chcem si prejst tou bolestou navrhovali mi to ale prirodzene je prirodzene

sykorkauhliarka
9. jan 2017

chapem ta ..nakoniec nie vzdy si zena moze zvolit aky chce porod..rozhodne o tom to male v bruchu ;)

ivanka2017
autor
9. jan 2017

Ved prave moj syn teraz rozhoduje za nas oboch hlavne nech je zdravy a silny 🙂

nika_17
9. jan 2017

@ivanka2017 no,ta krv moze byt po vysetreni,mna na to zakazdym upozornili.Hlienova zatka bola u mna bez krvi..A ja som chodila otvorena na 3cm asi dva týždne 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre