Hlienová zátka

aduszia
7. aug 2022

Ahojte baby, som prvorodicka a neviem ci je toto alebo nie hlienova zátka ďakujem za každú radu!

aduszia
autor
7. aug 2022

@aduszia 37+1

maminkadeticiek
7. aug 2022

Ano ak je to ako sopel tak je to zatka alebo skor jej cast.Nie je tam este primes krvi,podla mna ti odchadza postupne co je uplne bezne.Neda sa predpokladat kedy to pride.Mozno zajtra a mozno o 3 tyzdne.Mne odchadzala zatka pri druhom tehotenstve pomaly niekolko tyzdnov.Pri dcere odisla az z plodovou vodou.

lienka.7
7. aug 2022

@aduszia moze byt, ale zatiaľ tam nemáš primes krvi, takto ti to moze "odchadzat" aj týždeň.
Ja som mala od pondelka takéto vytoky a porodila som vo štvrtok. To zo mna potom už vsetko na WC vyletelo, sla aj krv, spustili sa kontrakcie a do 2 hod.bola malá na svete.
Aky mas výsledok vysetrenia? Co krcok? Co povedal doktor? Podla toho by som sa riadila

aduszia
autor
7. aug 2022

@lienka.7 viete čo taky pristúp doktorka ma rýchlo vyšetrila povedala ze bránka otvorená nepovedala na koľko nič a viac nič absolútne. Ze dobre vidíme sa o týždeň dovidenia reku no dik...

aduszia
autor
7. aug 2022

@maminkadeticiek je to ako sopeľ nevedela som prísť nato ako to popísať a k čomu prirovnať

anavixy
7. aug 2022

@aduszia vieš čo, ono je to jedno na koľko si otvorená, aj keby si bola na 3 cm, tak môžeš porodiť o 3 týždne a aj keby si na prst tak mozes porodit zajtra (ale chapem ze ti to mohla povedat) 🤷🏻‍♀️ Toto je podla mna obycajny tehotensky hlien, obzvlast v 37tt. Zatka bude sfarbena a ani ked skutočne odide ona, tak to nemusi znamenat, ze do tyzdna porodis. Sustred sa skor na bolesti, pripadne na mokro v nohavickach (nie hlien ale ako by ti cvrklo) a ked sa ti bude zdat, ze je to voda, daj si porodnicku vlozku (nie obycajnu menstruacnu) a chod do porodnice, nech ti urobia Temesvaryho test.

ls56
8. aug 2022

Podľa mňa to zátka nie je. Zátka je sfarbená(hneda,hneda s primesou krvi,žltá…) ale toto je len obyč. tehu výtok.

christinka1
12. aug 2022

@aduszia nie toto nieje hlienova zatka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre