Hlienová zátka

kvietok712
20. sep 2021

Žienky idem pre radu.. včera večer bolesti chrbtice aj po sprche ako keby menzes neskôr aj podbruška. Som 37tt a ráno som si na wc našla hnedý výtok a po pol hodinke som mala aj také kúsky ako hlienu alebo ako zrazeninky. Odvtedy necitim žiadne bolesti nič, môže to byt hlienová zátka? Aj keď je hnedá? Som prvorodička. Počas dňa mi aj brušio tvrdne a malá sa mi ako keby pučí von. Ďakujem za rady

lorin29
20. sep 2021

@kvietok712 áno môže byť kľudne

nikpa
20. sep 2021

@kvietok712 ja som ju tiez mala zafarbenu, takú hnedo ružovú.

kvietok712
autor
20. sep 2021

@nikpa ja som ju ráno mala taku tmavsiu hnedú a počas dňa slabla..

werony_n
20. sep 2021

@kvietok712 áno, môže to byť hlienova zátka, je to také silnejšie špinenie. Mne poobede odtiekla a nad ránom začali slabé kontrakcie.

nikpa
20. sep 2021

@kvietok712 hej, môže to byť zátka, mne odtiekla večer voda mi praskla ráno.

kvietok712
autor
20. sep 2021

@werony_n ja stále čakám a čakám či mi začnú kontrakcie a ešte nič od rána. Aj som dala hodinkovú prechádzku, sprchu a nič. Uvidim zajtra ako bude.

mariska1989
20. sep 2021

@kvietok712 nie vždy po hlienovej zatke nastane pôrod .môže to trvať aj týždeň .vyskúšala by som sex ( spermie musia byť samozrejme dovnútra 😁) potom by som riešila poriadnu teplú vaňu( ak není vaňa tak sprcha ) ak chceš teda skôr rodiť ak nie nechaj tomu čas keď to príde samo

ankare
20. sep 2021

Áno, aj ja som mala hnedú hlienovu zatku, je s prímesou krvi. mne odchádzala zátka pri oboch tehotenstvach asi 2 tyzdne pred pôrodom.

kvietok712
autor
20. sep 2021

@ankare ja mám vo štvrtok poradňu v nemocnici, uvidím čo mi tam povedia na to. Či si ma tam rovno nehajú:D

cukroska
22. sep 2021

@kvietok712 tak to už určite nebude dlho trvať do pôrodu. Držím palce. Mne hlienová zátka odišla v sobotu 2 týždne pred pôrodom. Vôbec som vtedy nevedela aké to je hehe, ale bolo to niečo ako lepidlo. V pondelok v poradni mi však na Sone povedal, že určite to ešte nebude, že najskôr v termíne. Tak sme sa ešte s manželom rozhodli ísť do Maďarska pozrieť kočík a nejaké veci. Ale už mi všetci vraveli doma ak v okolí, že už mám nízko bruško, že už pôjdem. V ten deň som všetko vyprala akoby som už vedela, že pôjdem. A nad ránom mi doma odtiekla plodová voda. Takže hneď druhý deň. Tak ani doktori to nevedia... Od rána som mala už kontrakcie, také silné, hlavne kríže, chrbát a malý sa narodil až pred pol 6.koncom panvovým prirodzene. Nech vám to dobre dopadne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre