Ahojte dievcata. Ako u vas v porodnici riesili to, ze mate zlatu zilu? Spravia cisarsky, ci sa rodi prirodzene?
Ja ich mam viac, zapalene, naliate krvou. Liecim to, ale vracaju sa.
Nie je to indikacia na cisarsky.
@monsterablue ked sa toho neviem ani chytit, ledva si sadnem, nemozem chodit.... tak to neni indikacia na cisarsky? Vsak sa tlaci do konecnika.
Samozrejme, že to nie je indikácia na sekciu. Hemoroidy ma každá druhá tehotná žena. Treba však na to upozorniť.
Neriešia to. Ideš, poradíš. Dva krát som mala a rodila normálne. Po pôrode katastrofa. Stolica ako druhý pôrod. Časom sa to upravilo.
Kamoška to mala xxx krát operované šla na cisársky rez
Ved ja s tebou suhlasim, ale ja o tom nerozhodujem.
Pri prvej som o tom ani nechyrovala.pri.druhej som si ich odtrpela.pri samotnom tlaceni sa este mierne zhorsili.pomohli oplachy s repikom a tea tree olejom faktu mast a cipky a pomalicky zatlacat.. do cca.dvoch tyzdnov som to mala zahojene.
@saxana000 ja sa toho uz vyse 2 tyzdnov neviem zbavit. Uz 3krat sa mi to zapalilo
Uzivam detralex, cipky faktu ma prehanali, tak pouzivam len faktu mast, sedavy kupel v dubovej kore a este mam vlhceny papier s dubovou korou.
Ja tiež takto dookola už niekoľko týždňov, raz dobre, potom katastrofa … zvýš na 2-3 dni dávku detralexu ako uvádzajú v pribalovom letáku, mne to vždy pomôže. Faktu čipky toto robia aj mne, kupovala som Mastu, Proctoglyvenol… ešte mám 2 týždne do pôrodu, verím že to zanedlho skončí …
Neriesia, ak bude vsetko ok, budes sa otvarat, porodis aj s hemeroidom. Vtedy to naozaj nebudes citit. bolo to posledne na co som myslela. Po porode bude lepsie. Este pocas sestonedelia mi hemeroidy zmizli a to som naozaj nevedela sediet.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Tiež ma to zaujíma, dnes začínam 39tt.