Hemofília a pôrod. Ako prebieha? Čo miesto epidurálky?

leniko
9. júl 2008

Rada by som vedela viac o priebehu pôrodu, resp.tehotenstva ak trpí mamička hemofíliou-t.j. slabou zrážanlivosťou krvi. Dočítala som sa, že pri takomto probléme sa nedáva rodičkám pri pôrode epidurálka 😒 . Hľadám iné možné spôsoby pôrodu-bezbolestného...keď už mám takýto vrodený problám. Poradíte?

leniko
autor
10. júl 2008

hmmm, som jediná s takýmto problémom?! ☹

junovka
10. júl 2008

leniko, slaba, to znamena, ze .... 😖 ....ja som mala nieco podobne, teda zistili mi to az v tehu , stale som krvacala pocas druheho tehu, nakoniec som rodila v spinale cisarakom, ale tam boli ine dovody na cisarak 😉 Neviem, ci si chcela toto pocut, ale mam pocit, ze sa tu na MK uz asi preberalo 😕

leniko
autor
10. júl 2008

Ahoj junovka, mám ísť ešte raz na hematologické vyšetrenie a predpíšu mi lieky, ktoré by som mala brať počas tehotenstva. To by mi ešte nevadilo, skôr sa obávam pôrodu...teda, že si ho nemôžem uľahčiť 😝
A kde sa to už preberalo? Ja som našla iba tému na opačný jav -hustú krv 😖

junovka
11. júl 2008

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Skus pozriet tu 😉 Ja som mala pocas 2.tehu aj aj 😖 ...aj hustu aj riedku krv 😕

lubinad
29. máj 2013

Dobry den vsetkym rodicom,
pracujem pre prieskumnu agenturu Ipsos a momentalne realizujeme prieskum ohlade hemofilie. Chceme lepsie spoznat zivot rodiny, ktora ma dietatko s touto chorobou. Prieskum sa realizuje v pondelok 3.6.2013 o 17:00 hod v Bratislave, ak by ste mali zaujem sa o tejto chorobe a skusenostiach porozpravat a vymenit si skusenosti s inymi rodinami, prosim kontaktujte ma: lubica.demianova@ipsos.com
Prijemny den
Lubica

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre