Ahojte, chcem sa opýtať že kedy ste začali cítiť nejaké bolesti ako kontrakcie po hamiltonovom hmate? Mne prešlo 8 hodín od toho a len špiním že vidím primiešanu krv. Ale bolesti ma od vyšetrenia prešli. Lekár hovoril že do 2-3 hodín môžem cítiť kontrakcie ale nič necítim. Myslite že mi to nepomohlo?
U mňa boli 2 hodiny a začali kontrakcie
Ja som porodila 2dni po hamiltone. Ináč by som asi prenášala. Našťastie to bol už termín pôrodu
Po hamiltone som ešte 4 dní prenasala ale sestre spravili ráno a o 12 hodín bol malý na svete.. Nemam pocit ze by to pomohlo.. Ten u koho sa v ted deň spustil pôrod by sa možno spustil v ten deň aj bez toho.. Ale toť len môj nazor
@mattkapd ja mám ešte pár dni do termínu ale žiadny náznak pôrodu. Ani sa neotvaram nič.
Mne zacali tak do polhodiny 🤔
@simsalabim bože ja stále nič. A to mi robil o pól 10tej
Ked to funguje tak do par hodin. Ked nefunguje tak nic . Tie ktore par dni potom rodili to uz stym nema nic .Cize tebe nefungoval,
@miadi takze nie je šanca že by som čoskoro porodila hej?
Mne ho robili 3x. Az treti pokus vysiel 🤷♀️
Ale Jasne ze je sanca ze coskoro porodis kedze si na konci teho len nie z Hamilton hmatu . Mozno ti ho budu robit viac x . Hlavne trpezlivost Ono to pride.
Neboj ono to príde.. Ja som rodila 2x a poviem ti ze tie dni ktoré som porodila tak vôbec som nevedela ze to príde nič tomu v ten deň nenasvedcovalo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mne to nepomohlo. Prenášala som ešte 4 dni.