Ahojte ked vam na poradni doktor urobil hamiltonou hmat do kedy ste porodili od toho hmatu?
Mne to urobili 10 dni po termine, hned na prijme v nemocnici. Otvorila som sa hned na 4, ale aj tak som este skoro 12 hodin lezala, kym som sa otvorila na 8cm. A potom sa to uz zastavilo a musela som na cisarsky. Takze je to asi velmi individuálne ako telo zareaguje
Robili pri druhom, tam mi kontrakcie zacali po 10hodinach od urobenia hmatu, porodila som po 7mich hodinach..a robili mi ho aj pri tretom a tam som do 2h porodila 😁 oba razy som vsak uz bola na skoro 3cm otvorena...
40+5, zatvorena na sto zamkov, okolo 10tej mi spravila hmat o 18:45 bola mala na svete.
@miska7754 ja si myslim, ze mi pomohlo aj, ze som sa po hmate dost hybala. Boli sme este v nakupnom centre kupit mi obed a potom som isla cez cely areal nemocnice pesky a vyslapala som niekolko poschodi (v nakupaku nesiel eskalator a pred nemocnicou je par schodov).
A akurat co som si konecne lahla po prijati na oddelenie sa mi zachcelo cikat a praaaaask 😂
@miska7754 ja som prenasala 9dni a kto vie koľko by som ešte prenášala keby mi hamiltonov hmat neurobili a do 6hodin som porodila
@miska7754 ahoj prosím ta ako to nakoniec dopadlo ? Koľko dni od hmatu sa spustil pôrod ?
Mne ho doktor urobil vo stvrtok (bola som už otvorena na 3cm) a s úplnou isitotou tvrdil že porodim ešte v ten alebo další deň no do dnes pôrod nikde 😃 akurat mi po troske odchadza hlienova zatka ak sa nemýlim ale teda nejaké známky pôrodu, bolesti to nič absolútne, aj som chodila aj teplu sprchu som mala nie raz, bylinnu naparku tiež 🤷🏻♀️
@sabinami no mne urobil ten hmat to som bola otvorená na 1 cm po hadam týždni alebo 2 tyzdnoch som mala príjem v nemocnici utorok davali mi na prípravu globulky na vkladanie do pošvy a stvrtok som porodila uz som bola na 6 cm otvorena samo sa to spustilo dali klistmu sprchu som dala a uz som bola na 8 otvorena a uz to šlo mala bola na 2 zatlačenia vonka tento druhy porod bol riadne rýchly
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@miska7754 v ten den cca o 6hodín na to