Chcem sa spýtať ci musim dat dolu gélové nechty ked budem rodit
Ake máte skúsenosti?
@eliskadavidova nemusíš, ale po pôrode sa ich rada sama zbavis ;)
@nelinka2009 asi tak.
@eliskadavidova ja som rodila raz s dlhymi,nikdy viac.na dlaniach podliatiny,co som zatinala pri tlaceni.aj manipulacia s babom je jednoduchsia s kratsimi.no a isli sme tam dieta ale ked videli ze mam dlhe nechty,skusala kupanie ina mamicka.za mna jednoznacne by som si ich dala dolu,ale ak ich chces,kratsie a priesvitne
nevidim dovod, preco by si si ich mala davat dole. akurat co by podla mna bolo vhodne, ak mas dlhsie nechty si ich dat skratit
@eliskadavidova bola som na jis po cisarskom a mamka vedla mna mala gelove nechty, ked nam doniesli babatka, sestricka na nu velmi skaredo vybehla. Ci sa takto chce statat o dieta. Ta kocka si normalne tam okusala nechty...
Nam na prípravke povedali ze nechty dole pripadne nechat ale len priesvitny lak aby bolo vidno komceky prstov a ich farbu pri porode resp pri komplikaciach..
ja mam dlhe nchty, mala som ich aj pri porode a uplne normalne som sa starala o syna a nijakym sposobom to ani mne ani malemu neprekažalo. tieto predpotopne nazory žien čo si dokažu vypestovať svoje nechty ani nečitaj. normalne s nimi robim všetko čo ostatni ludia...
Pri oboch deťoch som mala gelace, francúzsku manikúru ako mam vždy. Nikomu to nevadilo ani keď mi dávali narkozu. A ani sa mi nesnívalo dávať ich po pôrode dolu. Prečo akože? Je fakt, že nemám polmetrove pazúry, ale gelace sú na rozdiel od prirodzených nechtov tupé a nelamave. V živote som si dieťa neposkriabala. A aby na mňa sestrička v nemocnici vybehla - z akéhokoľvek dôvodu - nuž, ako sa do hory vola, tak sa z hory ozýva. Brneli by jej uši ešte týždeň po mojom vybehnuti.
@eliskadavidova odporúča sa to kvôli narkoze, aby videli farbu nechtov nemať tmavý lak ruky, nohy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
podla mna nemusíš len by si mala mať natural prevedenie, žiaden farebny lak