Gélové nechty pri malom dieťatku

lujzaha
1. okt 2013

Ahojte mamičky.. Chcela by som sa spýtať či má niektorá z vás skúsenosť s gélovými nechtami pri malom dieťatku.. Hľadala som už názor, ale vždy som narazila iba na tému gélové nechty počas tehotenstva.. Škodia gélové nechty nejako malému dieťatku?? Lebo by som si chcela už spraviť.. Počas tehotenstva som ich nenosila a už mi to chýba.. 🙂

sissy27
1. okt 2013

@lujzaha ak mu ich nebudeš pchať do oka, tak mu nemajú ako uškodiť... ako baby, nechcem byť zlá, ale ozaj mám niekedy pocit, že pri pôrode vám odsali časť mozgu... alebo len tak z nudy pri malom dieťati dávate takéto otázky? 🙄

lujzaha
autor
1. okt 2013

to bude asi len tak z nudy... kedže som celý deň doma sama... a nejde o to že mu ich budem alebo nebudem pchať do oka..ale ide o to že aj toto je chemikália tak že či to nebude nejako vadiť..

pusa321
1. okt 2013

Ja som nosievala gelove nechty ked som isla na matersku som si ich dala dole teraz ma maly 1,5roka a som si ich dala zas lebo mi strasne chybali 🙂 a urcite neskodia babu ved nemaju ako

sissy27
1. okt 2013

@lujzaha vlasy si farbíš?

cawes
1. okt 2013

@lujzaha a aka chemikalia to je prosim ta? lebo ja tam mam normalny gel na nechtoch nic ine, nic mi z toho netecie a ani sa nevyparuje. Tak ako mu to ma uskodit?

matozazzo
1. okt 2013

Pri oboch detoch som mala a mam gelove nechty,ked boli malicke,robila som si kratsie a hranatejsie,aby som malu nahodou nepichla alebo neposkriabala. A tiez,aby som mohla v pohode natierat dupku 🙂 Akurat kym som kojila,musela som si davat viac gelu a castejsie,lebo slabsie drzali

mayca20
1. okt 2013

@lujzaha ahoj, ja som nosila pred tehu 2r, pocas tehu, pri porode som ich mala a nedala som si ich este stale dole a mala ma uz 15mes. proste nemam dlhe ale mam ich, mala nebola este nikdyyyy poskrabana

lujzaha
autor
1. okt 2013

Ďakujem veľmi pekne za odpovede...

lujzaha
autor
1. okt 2013

a vlasy si nefarbím..prečo??

andynika
1. okt 2013

@lujzaha ahoj v pohode si mozes dat len ja si pametam ze mi prekazsli pri prebalovani a tak obcas som ho omylom poskriabala pokial si das nejake male je to ok dieta nieje choroba mozes robit co chces

lujzaha
autor
1. okt 2013

Ďakujem.. 🙂

eeffka
1. okt 2013

@lujzaha gelove negelove, mne sa to nepaci, je to take vulgarne. Za bezdetna som nosila vlastne dlhe ,ale odkedy mam deti som dlhe nechty nemala, max 3-4mm. ako nic v zlom ale ked sa ti zoserie dieta po lopatky uz vidim ako mu gelovou manikurkou utieras zadocek, brr a za nechtami kopec spiny, a nech mi nikto nehovori ze nie, mam min 3 kamosky co ju maju a ked im otocim ruku a pozriem pod ten nechet je to samy prach.

lujzaha
autor
1. okt 2013

kazdy ma svoj nazor...a viem preco chcem gelove nechty a mam na to aj padne dovody 😵

mamina_25
1. okt 2013

No uz ked mam tie gelove nechty tak sa o ne aj staram a to aj zo spodnej strany...nastastie sa kazda spina da odstranit 😀

vroni
1. okt 2013

Ja som si dala gelove nechty prave kvoli dietatu. Moje povodne su slabe, lamave a stiepive. Takze som malu nie raz riadne driapla pri obliekani ci prebalovani. Odvtedy ich mam stale (nie tie iste 😀 😀 😀 ), nosim ich v prirodzenom tvare, pomerne kratke a oble, keby som netrpela nutkavou obscesiou packat na ne farebne trblietky, nebolo by vidno, ze su gelove 😝 Pokial nemas hranate lopaty, nemas sancu dietatu gelovymi nechtami ublizit.

lujzaha
autor
1. okt 2013

Presne tak mamina_25 😉 vroni: práve presne preto si aj ja musím dať gélové...lebo mne sa necht zlomí a ani neviem kedy a pár krát som už malého riadne zaškriabla...

maribell
1. okt 2013

@lujzaha ahoj ja mam gelove nechty .. pri malom dietati a davala som si ich prave koli nemu ..nepouzivame moc vlhcene obrusky a neustaly kontakt vody s mojimi rukami sposobili ze sa mi nechty polamali lebo boli strasne zmaknute :-/ ... ale nikdy som malemu nechtom neublizila..akurat tak sebe ked som s nechtom niekam narazila 😅

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katfan
2. okt 2013

@lujzaha jasné že si daj,malému neublížiš a ty budeš ma´t zo seba lepší pocit.

katfan
2. okt 2013

@eeffka a ty utieraš zadoček svojmu dieťaťu nehtami?to som nejak nepochopila,ako to súvisý s gelovými nehtami

elka91
4. nov 2013

Ahojte, gelove nechty sama robim, tiez som posledny mesiac uz nemohla mat koli komplikaciam a nemocnici. Uz sa nevem dockat kedy ma pustia a spravim si ich. Zastavam nazorze z gelovimi nechtami miminku neublizite tak ako s prirodnymi nakolko tie su jemnejsi a ostrejsie. Ta zena ktora gelove nechty ma vie s nimi pracovat a predpokladam ze sa o ne aj vie starat. Ak nie tak urcite nato ma svoju nechtarku. Nevidim dovod preco by si si ich nedala. Ked si mamickou nevidim dovod preco by si nemala ostat sama sebou a hlavne zenou. Co sme v rokoch 70. Kedy sa zenu po porode strrihali na kratko akoo znak ze suu vydate ci ako? Nechty a vlasy su znakom zenskej krasy🙂

denise.v
4. nov 2013

ja som nad tým vôbec nerozmýšlala či škodia nechty počas tehotenstva a po...ako ani nad farbením vlasov počas tehotenstva,som kaderníčka a s obydvoma som pracovala až do konca/8 tyždnov pred terminom/ a vdychovala som všetko do seba a detom nič neni,ale naspät k téme- nechty si robím sama a počas tehotenstva som si ich zato nedávala lebo po pár dnoch mi opadali a potom som si ich dala až ked mal maly rok ale len preto až tak neskoro aby som ho nepoškrabala kým bol maličký

denise.v
4. nov 2013

aj farby sú chemikália aj laky ,ked umývame poličky tak tam neni prach ale mazlavý lak ale lekár povedal,že toto neni rizikové pracovisko,aj by som sa zbláznila keby som mala byt tolko doma

maca_p
4. nov 2013

ako mozu niekomu chybat gelove nechty? to sa bez tej umeliny nezaobidete?
pochopim, ak ma niekto zlu kvalitu nechtov, ak si ich niekto okusuje, ale naco su vam doma?

a co na umelych nechtoch neznasa, ked dotycna nositelka idiotsky klepe do klavesnice a nechty jej pri tom zavadzaju. alebo ked ma niekto odrastene nechty, tak to je naozaj nevkusne 😝

jo a znakom zenskej krasy urcite nie su hrube gelove nechty, takisto ako nie je znakom zenskej krasy kacacia pera, nevkusne augmentizovane prsia a ine halusky z dielne prerabacov zenskej krasy na nevkus. 😀

keshu
13. apr 2014

ja nechapem co na tych gelovych nechtoch zeny maju, co viem muzom sa to nepaci a mne sa to vyslovene hnusi, nielen gelove ale aj dlhe, ja mam najradsej nechty stale ostrihane a max si dam priesvitny lak...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre