Gélové nechty a možný pôrod cisárskym rezom

harmancek77
9. máj 2013

Ahojte dievčatá, už roky nosím gelové nehty /zo zdravotných dôvodov, moje sa lámu až do polovice nehtu/ , som v 39. týždni tehotenstva 🙂 a dnes mi kolegyňa hovorila, že či som sa pýtala v nemocke, či ich môžem mať pri pôrode, vraj ak by nastala potreba cisárskeho, môže to byť problém, nakoľko sa kontroluje farba nehtu pri anestézii, vôbec ma niečo podobné nenapadlo, no teraz mi to vŕta v hlave, čo ak???. Prosím o radu, ak ste sa s tým stretli, už mi neostáva veľa času ísť si ich dať odstrániť, tak ďakujem za rady. 😉

trish31
9. máj 2013

@harmancek77 treba dat dole,nemali by byt

harmancek77
autor
9. máj 2013

@trish31 ďakujem, aj som si to myslela, že to tak bude 😉 , nevidím v tom nič strašné, len zaujímavé, že mi to zatiaľ nikde nikto nepovedal, a ani v nemocke na poradniach, alebo nejakom letáku a tak ☹

karin1234
9. máj 2013

tak si ich dočasne daj dole a máš vyriešené 😉

zivika
9. máj 2013

@harmancek77 a ty ich mas cele farebne, ze ti nevidno lozko nehtu? ak mas priesvitny gel, vobec si ich nemusis davat dole a ja si myslim, ze aj keby si ich mala cele farebne a bude potrebna akutna sekcia, posledne, co budu riesit su gelove nehty 🙂 kotrolovat farbu mozu aj na nohach...

harmancek77
autor
9. máj 2013

@zivika Nie nemám farebné, mám francúzsku, a dvakrát som rodila prirodzene, absolútne som nerátam so sekciou, ale teraz ma to hlodá, že čo keď??? 😖 Ak to stíham, tak sa asi skúsim spýtať v nemocke, ako to vlastne je. Ja neviem čo sledujú, ale najprv som si tiež myslela, že majú iné možnosti pozorovania, ako len nehty, ale ktovie?? ďakujem za odpoveď. Už som mala stres, že čo keď ma to chytí dnes v noci a nestíham ich ísť dať dolu 😉

trish31
9. máj 2013

@harmancek77 nema to byt lebo oni sleduju,ci Ti modraju prsty alebo nie a pod nechtami umelymi,farbenymi to nie je vidno a hlavne,teraz ma napadlo ze pocas operacie ti nasadia na prst taky stipec a ten meria nasytenie krvi kyslikom,a to je ztazene prave lakom a gelom...

zivika
9. máj 2013

@harmancek77 fakt kvoli tomu nestresuj, ani vobec nemysli nad tym, ze by si mala rodit sekciou 😉 keby boli gelove nehty nejakou strasnou prekazkou, tak by ti to v nemocke urcite povedali...a aj sa mi nieco mari, ze podobna tema tu uz bola a pisala kocka, co je sestricka na anesteziologii, ze gelove nehty nevadia...

jankagun
9. máj 2013

ja som ich mala pri prvej sekcii,a nik s tym nemal problem 🙂 a inak to pocujem prvy krat zeby to malo vadit hmm

fantagiro29
9. máj 2013

ja som ich dala radsej dole.... 🙂 nech to zbytočne neklaje oči

freyjanr
10. máj 2013

@harmancek77 pokiaľ máš priesvitné napr.francúzsku manikuru nemal by byť problém ale s farebnými rozhodne nechod

kacenka255
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
harmancek77
autor
10. máj 2013

@trish31 ďakujem

harmancek77
autor
10. máj 2013

@zivika práve, hľadala som podobnú tému a nenašla, tak ďakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre