Kočky, máte skúsenosť, že ste mali plánovanú sekciu s použitím spinalu a pichali ste si fraxiparín? Takisto ma zaujíma, či ste dojčili a zároveň ste si pichali fraxiparín, nakoľko v informačnom letáku injekcií je napísané, že dojčiť sa nesmie a spinal je veľmi rizikový.
@maxinaca prepokladam, ze operator aj anesteziolog su oboznameni s tym, ze si pichas fraxiparin a podla toho sa zariadia. Ja som si pred porodom nic nepichala, ale v nemocnici to pichali an block vsetkym co boli po sekcii a aj sa pri tom dojcilo. Kazali pichat este 2 dni po prepusteni z nemocnice.
Ďakujem za info 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@maxinaca
spinal som nemala, ale mala som 3x pri porode epidural, ale za podmienky,ze od podania poslednej injekcie po porod musi uplynut viac nez 12 hodin.
u mna to nebol problem, lebo porody boli planovane a vyvolavane 😉
Fraxi som si pichavala este cele sestonedelie a normalne som dojcila a deti mam zatial normalne, no su dost akcne a dive a zive 😀 ale nepripisujem to Fraxiparinu, skor genetike.
takze snad Ti tu napise aj niekto skusenost so sekciou, ale myslim, ze to pojde.
drzim palce